Kosteloos een cursus of opleiding volgen bij Creating Insights?

Alle trainingen en combinaties van trainingen ondersteund door STAP

Sinds 1 juni kun je voor ons hele lespakket het STAP-budget aanvragen. Niet alleen per training, we hebben ook combinaties gemaakt. Zo krijg je de beste, meest bruikbare informatie, op de door ons kenmerkende effectieve wijze, speciaal voor jou samengevoegd in één pakket.

De combinaties zijn:

  • Feedback & Assertiviteit
  • “Het Goede Gesprek” en Motiverende Gespreksvoering
  • Zakelijk Schrijven en Nederlandse Spelling en Grammatica voor Professionals
  • Big Data & Grip op digitale Transformatie & Inleiding Robotics
  • Time Management & Tijd besparen met outlook
  • Presenteren, presenteer jezelf met Storytelling en Piramideschrijven

Staat de combinatie van jouw favoriete opleidingen er niet tussen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze studieadviseur voor de mogelijkheden.

Feedback + Assertiviteit € 955,90

Combineer de 2-daagse training Assertiviteit met de 1-daagse training (online) Feedback Geven.

Wil je jezelf met meer stevigheid presenteren en beter vasthouden aan je wensen en prioriteiten? Dan is deze training een waardevolle stap in je ontwikkeling. De training assertiviteit is voor eenieder die sterker in zijn schoenen wilt staan. Je duidelijker wilt aangeven wat je wilt en bedoelt. Of als je zelfbewuster en weerbaarder wilt zijn. Deze training is ook voor jou als je de neiging hebt soms net iets te fel te reageren.

Op een goede manier feedback geven en ontvangen zorgt voor een betere onderlinge samenwerking. Het creëert een lerend team en hiermee ook een lerende organisatie. Tijdens de training online feedback geven komen de volgende onderwerpen aanbod.

  • Het positieve effect van feedback
  • Transparant zijn
  • Feedback vaardigheden voor het geven en ontvangen
  • Omgaan met de reactie van anderen

“Het Goede Gesprek” en Motiverende Gespreksvoering € 713,90

Combineer nu de training “het goede gesprek” met motiverende gespreksvoering.

Het goede gesprek’.  Het alternatief voor de traditionele HR-gesprekscyclus.
De traditionele HR-gesprekscyclus van plannings-, functionerings-, en beoordelingsgesprekken is inmiddels passé. Door alle snelle veranderingen op de arbeidsmarkt is het ook nog eens een flinke uitdaging om goed functionerende medewerkers te behouden. Dus is investeren in hun persoonlijke ontwikkeling van groot belang. ‘Het goede gesprek’ helpt hierbij.
Het continue voeren van een goed gesprek is positief, concreet, toekomstgericht en levert meer ontwikkeling, betrokkenheid en werkplezier op. Voor zowel de medewerker als de organisatie.

Het kan een uitdaging zijn om een gesprek te voeren met een collega of een klant die niet open staat voor verandering. Of daar ambivalent over is. En hoe ga je daar dan mee om? We weten allemaal dat een verandering opleggen niet werkt. Wat wel werkt is de ander vanuit eigen intrinsieke motivatie in beweging krijgen. In de training motiverende gespreksvoering leer je hoe je dat aanpakt.

Zakelijk Schrijven en Nederlandse Spelling en Grammatica voor Professionals. € 955,90

Hoe schrijf je foutloze zakelijk teksten? Leer het in de combinatie training van zakelijk schrijven en Nederlandse spelling en grammatica voor professionals.

Je werkzaamheden vereisen een goede schrijfvaardigheid. Je wilt teksten doelgerichter schrijven en je boodschap zonder spelfouten concreet en helder communiceren. In deze training leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.  Je frist je kennis van de Nederlandse spelling en grammatica op, twijfelt niet langer over d’s en t’s en schrijft sneller met meer zelfvertrouwen. Daarnaast wil je dat een tekst die je schrijft gelezen wordt. In deze training leer je de aandacht van je lezer(s) te vangen door van tevoren na te denken over doel en doelgroep van je tekst. Daarnaast leer je die aandacht vast te houden door je tekst goed te structureren.

Na deze leuke en leerzame opfristraining heb je (weer) een duidelijk overzicht van de belangrijkste spellingregels en taalregels. Je weet hoe je die slim toepast om correct Nederlands te schrijven in je eigen brieven, e-mails en rapporten. Want wie foutloos Nederlands schrijft, komt professioneler over.

Big Data & Grip op digitale Transformatie & Inleiding Robotics  € 1000,-

In de Masterclass Big Data legt onze docent uit waarom Big Data opgevat kan worden als een nieuwe, spectaculaire fase in de ontwikkeling van Business Intelligence. Big Data staat namelijk voor een fundamenteel nieuwe wijze van informatievergaring, in feite een heel nieuw vakgebied.
Dankzij Big Data kunnen beslissingen worden genomen aan de hand van inzichten die vroeger onbereikbaar zouden zijn geweest.

Masterclass Continuous improvement: Inleiding Robotics (RPA); Meer moeten doen met minder mensen. Het is een uitdaging waar veel organisaties voor staan. Voor de Universiteit Leiden reden om repeterende handelingen weg te snijden met Robotic Process Automation (RPA). Hoe zet de oudste universiteit van Nederland RPA succesvol in? Ontdek het tijdens deze interactieve masterclass.

In deze unieke Masterclass Grip op Digitale Transformatie vertaal je interne en externe ontwikkelingen naar organisatiestrategie en beleid. De digitale transformatie is de volgende stap in een reeks technologische ontwikkelingen sinds de industriële revolutie. Deze transformatie gaat hand in hand met een nieuwe manier van werken en communiceren bij organisaties en bedrijven.

Time Management & Tijd besparen met outlook € 713,90

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag effectiever en efficiënter wil werken en het gevoel heeft (te) weinig controle te hebben over de eigen agenda.

Microsoft Outlook is het meest gebruikte e-mailprogramma ter wereld. Tijdens de training leer je alle functionaliteiten die Outlook te bieden heeft, zodat je de mailbox, agenda en takenlijst goed kunt toepassen en managen. Onder leiding van een inspirerende trainer ga je in een praktijkgerichte training aan de slag!

In deze tijd is het makkelijk om overweldigd te worden door wat er in onze omgeving gebeurt en het beroep dat op ons gedaan wordt; thuis, familie, werk, vrienden, interesses, hobby’s. Energie aanwenden en effectiever worden en blijven is een uitdaging. In deze workshop gaan we nader ontdekken hoe dit werkt en wat je erin kunt doen en laten.

Na deze training begrijp je het belang van time management, ken je de uitgangspunten van time management, heb je inzicht in je eigen effectiviteit en kan je time management toepassen.

Presenteren, presenteer jezelf met Storytelling en Piramideschrijven € 1000,-

Leer tijdens deze drie dagdelen hoe je jezelf presenteert met Storytelling zowel op papier met piramideschrijven En tijdens een (online)presentatie.

Presenteer jezelf met Storytelling een persoonlijk verhaal raakt, mensen zullen het onthouden en verder vertellen.
Hoe vertel je zo’n verhaal en hoe zorg je dat het authentiek blijft/bij jou past? De zakelijke manier van communiceren met feiten en cijfers informeert, echter Storytelling laat iemand ervaren wat deze gegevens betekenen. Met deze verhalen kunnen mensen betekenis aan hun bestaan geven, kennis doorgeven, gedrag veranderen en hun geschiedenis en toekomst begrijpen. Daarmee gaan je in deze workshop aan de slag.

Piramideschrijven deze training is bedoeld om je te leren denken en schrijven vanuit de kern van de boodschap, in je eigen belang en dat van de lezer.
Het draait om logische keuzes maken vóórdat je gaat schrijven. Die keuzes maak je vanuit de situatie en behoeften van de lezer, en vanuit je doel. Zo voorkom je dat je bij het schrijven te veel laat leiden door de inhoud waarover je schrijft.

Presenteren kan je leren goed kunnen presenteren is een belangrijke en nuttige vaardigheid. Of je dit nu eenmalig moet doen, of wekelijks, je wilt dat je boodschap overkomt. Deze training helpt je om overtuigend en vol zelfvertrouwen te presenteren, zowel online als offline!

Schrijf je nu door ons een mail te sturen!

Meest gekozen opleidingen & trainingen

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan