Teambuilding Training

We zijn een hecht team‘ is het eerste wat een succesvol team over hun succes wilt melden. Iedereen die ooit deel uitmaakte van een succesvol team doorziet de impact en de diepgang van deze opmerking. Aandacht voor de samenwerking is de sleutel tot elke succesvolle onderneming.

Na een lange tijd thuiswerken gaan veel bedrijven weer (gedeeltelijk) terug naar kantoor. Hoe was dat ook al weer? Wie zijn we ook alweer? Misschien zijn er wel nieuwe collega’s. Hoe gaan we als team verder?

Tijdens deze training gaan we kijken naar de nieuwe manier van samenwerken. Wat de voordelen en nadelen zijn van online communicatie versus live communicatie. Hoe je werkt aan de onderlinge verbondenheid van het team waardoor iedereen gemotiveerd blijft, onder andere door ook tijd in te ruimen voor persoonlijke updates en door voortgang voor iedereen zichtbaar te maken.

‘We zijn een hecht team‘ is namelijk het eerste wat een succesvol team over hun succes wilt melden. Iedereen die ooit deel uitmaakte van een succesvol team doorziet de impact en de diepgang van deze opmerking. Aandacht voor de samenwerking is de sleutel tot elke succesvolle onderneming.

Teams zetten doelstellingen om in concrete resultaten. Ook al zijn de persoonlijke kwaliteiten nog zo goed, dat betekent niet altijd dat de gezamenlijke resultaten van de grond komen. Inzicht in elkaars kwaliteiten en rollen leidt tot betere samenwerking. Goede communicatie, juiste taakverdeling en het managen van verwachtingen zijn daarbij cruciaal. Hoe maak je optimaal gebruik van wat ieder heeft in te brengen? Hoe zorg je dat teamleden elkaar versterken en samen in actie komen.

Inhoud

In 2 dagen zorgen we dat we elkaars kwaliteiten benoemen en benutten en dat de klantgerichtheid naar andere afdelingen naar een hoger niveau wordt getild.

Deze training zorgt ervoor dat het team beter gaat samenwerken en elkaar beter gaat begrijpen. Een goede samenwerking kent de juiste mix tussen inhoud, proces en samenwerking. Aandacht voor de betrekkingen tussen teamleden verbetert de communicatie, geeft energie in teams, vermindert ziekteverzuim, voorkomt werk gerelateerde burn-out en voortijdig vertrek

Deelnemers na deze training:

  • Weten hoe ze de samenwerking binnen hun team optimaliseren
  • Hebben inzicht in elkaars rollen en op het effect van hun gedrag op anderen
  • Staan open voor nieuwe ideeën van andere teamleden
  • Kennen elkaars krachten en valkuilen
  • Vullen elkaar goed aan en nemen en samen verantwoordelijkheid voor de beoogde doelen en resultaten

Maatwerk

Bij het aanbieden van maatwerk onderscheidt Creating Insights zich door haar nadruk op persoonlijke aandacht en praktijkgerichtheid. De trajecten en programma’s stemmen we af op uw trainingsbehoeften. Ons doel is dat deelnemers startklaar zijn om de opgedane kennis direct te kunnen toepassen in de praktijk. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het traject de deelnemers inspireert: wij geloven erin dat een traject maximale output oplevert als de deelnemers zich uitgedaagd en aangesproken voelen. Het beste uit de praktijk, gedoceerd door deskundige trainers: effectief, persoonlijk en praktijkgericht.

De focus van deze training ligt dan ook op het uitbreiden, versterken en verdiepen van de communicatieve vaardigheden. De docenten zijn erop getraind om de kennis, ervaring en kunde van deelnemers te koppelen aan praktische opdrachten, oefeningen en theoretische modellen. Door deze aanpak kan iedere deelnemers het optimale resultaat uit de training halen.

Teambuilding in corona tijd kent vele mogelijkheden en varianten. Het beste is te beginnen bij de keuze voor klassikaal, online of hybride.

Wij houden uiteraard rekening met alle richtlijnen en maatregelen van de overheid. Onze sfeervolle opleidingslokalen zijn zo ingericht dat iedereen aan een eigen bureau heeft, en dus op anderhalve meter afstand van elkaar kan zitten.

Contact

Meer weten? Heb je nog vragen of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089 of je kan ons een bericht sturen.

Meest gekozen opleidingen & trainingen

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*