Stakeholder Management

Welke invloed kan jij uitoefenen om de kans op resultaat en succes te vergroten. De training 'Introductie Stakeholder Management' geeft antwoorden op deze vragen.

Stakeholder Management

In de organisatie, het team en/of het project waar je actief bent, heb je te maken met belanghebbenden, ook wel stakeholders genoemd. Direct of indirect, een groep of juist een individu. Al deze betrokken partijen hebben invloed op de voor(ui)tgang. Deze invloed is al dan niet positief. Vraag is logischerwijs in hoeverre je inzicht hebt in deze partijen en hun invloed.

Vervolgvraag is dan welke invloed kan jij daarop uitoefenen om de kans op resultaat en succes verder te vergroten. De training ‘Introductie Stakeholder Management’ geeft antwoorden op deze vragen. Je brengt het speelveld van stakeholders in kaart, analyseert dat en bepaalt een aanpak. Verder krijg je een model in handen waarmee je de effectiviteit van jouw eigen invloed versterkt.

Practisch

Datum: 7 & 22 april 2020
Tijden: 17.00 – 20.00 uur
Docent: Boudewijn Krijger

Locatie: Creating Insights, Den Haag
Maximum aantal deelnemers: 25
PE-uren: 6
Investering: € 595,- excl. btw

Aanmelden

Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op (0)70 312 20 89 of je kan ons een mail sturen op opleiding@ciu.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Een programma op maat en uitvoering waar en wanneer het jouw organisatie uitkomt.

Meest gekozen opleidingen & trainingen

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan