Agile projectmanagement

Leiderschap en Management

In het hedendaagse snelle en veranderlijke organisatielandschap is het cruciaal om methodes te hebben die flexibel, efficiënt en adaptief zijn. Agile is een filosofie die de manier waarop we naar projectmanagement kijken, heeft getransformeerd. Deze training biedt je een verdiepende kijk op de principes en waarden van Agile en praktische toepassingen van Scrum, zodat je deze effectief kunt integreren in je projecten.

Wat je gaat ontdekken:

 1. Beginnen met Agile:
  Verdiep je in de fundamenten van Agile als een denk- en werkwijze die zich richt op het snel leveren van waarde. Begrijp de achterliggende filosofie en waarom het zo belangrijk is in de hedendaagse zakelijke wereld.
 2. Contrast en vergelijking:
  Ontdek hoe Agile en Scrum zich onderscheiden van andere projectmanagementmethoden. Krijg inzicht in wat ze uniek maakt en waarom ze steeds populairder worden in diverse sectoren.
 3. Duiken in Scrum:
  Verkrijg gedetailleerde kennis over de principes van Scrum, inclusief de kernwaarden, verschillende rollen binnen een Scrum-team en de standaard werkafspraken die bijdragen aan een effectieve uitvoering.
 4. Teamdynamiek en samenwerking:
  Scrum draait om samenwerking. Leer hoe je effectief kunt samenwerken binnen een Scrum-team, hoe je uitdagingen kunt overwinnen en hoe je de principes van Agile kunt toepassen om een naadloze workflow te creëren.
 5. Van theorie naar praktijk:
  Aan de hand van concrete praktijksituaties en voorbeelden krijg je inzicht in hoe Agile en Scrum in real-life scenario’s worden toegepast. Deze casestudies geven je de kans om de geleerde concepten en technieken in context te zien.

Of je nu nieuw bent in de wereld van Agile en Scrum of gewoon je kennis wilt opfrissen en verdiepen, deze training biedt een uitgebreid overzicht dat je in staat stelt om deze krachtige methoden met vertrouwen toe te passen. Bereid je voor om je projectmanagementvaardigheden te verrijken en je projecten naar een hoger niveau van efficiëntie en effectiviteit te tillen.

Data

 • 16 en 23 januari 2024

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 826,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Binnen deze cursus heb ik, zonder enige voorkennis, geleerd wat Agile en Scrum is. Naast de basis komen er ook thema’s aan bod die zelfs dieper gaan.

Yoshimitsu de Swaan-Arons

Agile projectmanagement

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook