AI-gestuurde chatbot bouwen

Digitale Vaardigheden

In het digitale tijdperk zijn chatbots niet meer weg te denken. Ze bieden een efficiënte manier om met klanten te communiceren, vragen te beantwoorden en zelfs complexe problemen op te lossen. Wil je leren hoe je een AI-gestuurde chatbot kunt maken, specifiek getraind op data die relevant is voor jouw organisatie? Dan biedt deze praktische workshop uitkomst.

In een wereld waar klantverwachtingen voortdurend evolueren, biedt deze workshop je de mogelijkheid om voorop te blijven lopen. Door de integratie van AI-chatbots kun je niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook een meer gepersonaliseerde ervaring bieden. We laten je zien hoe je de nieuwste technologieën kunt benutten om je klantenservice naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd waardevolle inzichten te verzamelen die je kunnen helpen bij het nemen van datagedreven beslissingen.

Deze workshop biedt zowel theoretische kennis als praktische oefeningen om ervoor te zorgen dat je aan het einde van de dag volledig uitgerust bent om je eigen eenvoudige AI-chatbot te lanceren. Ook krijg je de handvatten om je chatbot zelf nog verder uit te werken en te professionaliseren tot deze precies aansluit op je doelen.

Wat komt er tijdens de workshop aan bod:

 • Leer de veelzijdige toepassingen van een AI-chatbot kennen, van klantenservice tot gegevensverzameling en meer.
 • Een overzicht van de software en platforms die je nodig hebt om je chatbot te bouwen, inclusief een introductie tot de OpenAI API.
 • Een stapsgewijze handleiding, van het opzetten van je OpenAI-account tot het trainen van je chatbot.

Diverse oefeningen:

 • Brainstorm en identificeer specifieke cases waar een op maat gemaakte AI-chatbot waarde kan toevoegen aan jouw organisatie.
 • Leer hoe je een dataset kunt samenstellen en structureren om je chatbot te trainen.
 • Hands-on ervaring met het daadwerkelijk creëren van je chatbot met behulp van de OpenAI AP
 • Test je chatbot en leer hoe je de prestaties kunt evalueren en verbeteren.
 • Ontdek hoe je je AI-chatbot kunt integreren met Zapier om automatische workflows en acties te creëren.

Bekijk ook onze andere AI opleidingen:

Chat GPT & AI Workshop – 1 dagdeel, introductietraining
Chat GPT & AI Opleiding – 3 dagdelen, verdiepingscursus

Data

 • 17-10-2023 (op locatie)

 • 22-11-2023 (op locatie)

 • 08-01-2023 (online)

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 395,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Feeling inspired and mesmerized by AI and ChatGPT as I step out today. Feeling energized by all the new opportunities. Excited to have such a great new assistant on hand. Great session hosted by Creating Insights – Roy Scheepens, Director Global Marketing and Sales at Philips

AI-gestuurde chatbot bouwen

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook