Blockchain in finance

Blockchain technologie gaat een grotere impact hebben op de wereldwijde automatisering dan de opkomst van internet in de jaren 90. Blockchain is momenteel de belangrijkste technologische ontwikkeling, maar de kennis bij de organisaties is zeer gering. Ondanks het relatief korte bestaan fungeert de technologie van Blockchain inmiddels als katalysator voor vernieuwingen in allerlei sectoren.

Tijdens de training geven we antwoord op vragen als “Wat is Blockchain?”, “Welke impact heeft Blockchain op de organisatie?”, “Wat heeft de RA/RC/Financial er aan?” en “Hoe werkt Blockchain?”. Het ontstaan, de ontwikkeling, de vormen en de risico’s van Blockchain technologie worden besproken.

Te behandelen thema’s

  • Wat is blockchain en wanneer pas je het toe?
  • Welke impact heeft het op de samenleving en industrie?
  • Welke soorten Blockchain zijn er?
  • Hoe wordt Blockchain toegepast?
  • Hoe snel kan je met Blockchain aan de slag in de organisatie?

Praktisch

Datum September 2020
Exacte datum nog niet bekend
Tijden 09:00 - 16:30
Locatie Nassauplein 25, Den Haag
Maximum aantal deelnemers 15
PE-uren 14
Investering € 1695,-

Docenten

Martijn Bolt

Martijn Bolt

Martijn werkt als blockchain implementatiespecialist & docent blockchain technologie.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een mail sturen op opleiding@ciu.nl

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Inschrijven

Brochure aanvragen