Grip op Digitale Transformatie

Organisatieontwikkeling

Deze Masterclass komt in aanmerking voor STAP subsidie.

In deze unieke Masterclass Grip op Digitale Transformatie vertaal je interne en externe ontwikkelingen naar organisatiestrategie en beleid. De digitale transformatie is de volgende stap in een reeks technologische ontwikkelingen sinds de industriële revolutie. Deze transformatie gaat hand in hand met een nieuwe manier van werken en communiceren bij organisaties en bedrijven.

Inhoud

Dankzij o.a. het internet en mobiele toepassingen is onze manier van leven en werken sterk veranderd. Ook de impact van nieuwe technologische ontwikkelingen als artificial intelligence, machine learning en internet of things wordt snel en overal merkbaar.

Door optimaal gebruik te maken van de middelen die de digitale technologie biedt, kunnen organisaties aansluiten bij wat de samenleving verwacht: meer eigen regie, meer openheid en meer verbondenheid. Deze shift naar digital betekent ook dat er veel verandert: de manier waarop mensen werken, samenwerken, leren en met elkaar omgaan. Oude gewoontes, ‘we doen het hier altijd zo’, gaan niet meer op. Niet alleen bedrijven, overheid en organisaties moeten veranderen, wij allemaal!

Onderwerpen

 • Wat is een digitale transformatie
 • Welk effect heeft Corona op uw digitale transformatie agenda
 • Welke trends en ontwikkelingen zien we in de maatschappij
 • Welke richting gaat de dienstverlening op? Welke rol kan de Design Thinking methode hierbij spelen?
 • Hoe past een digitale transformatie in de strategie van uw organisatie? Een richtinggevende visie waar business en operations elkaar ontmoeten en die past bij de ambities van de organisatie.
 • Welke nieuwe skill- en vaardigheden zijn binnen de organisatie nodig

 

Deze training zal op een interactieve wijze plaatsvinden waarbij er voldoende ruimte zal zijn voor onderlinge kennisdeling.

Na deze training

 • Weet u wat een digitale transformatie inhoudt
 • Heeft u inzicht welke elementen hierbij komen kijken
 • Krijgt u praktijk casussen mee die u als inspiratie kunt meenemen naar uw eigen organisatie

Data

 • 14 september 2022

 • 21 december 2022

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 295 ,- ex. BTW

PE-uren

n.v.t.

Grip op Digitale Transformatie

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook