Masterclass Continuous improvement: Inleiding Robotics (RPA)

Hoe kunnen we de dienstverlening van de organisatie optimaliseren en tevens de bedrijfsprocessen beter, sneller en efficiënter maken?

Meer moeten doen met minder mensen. Het is een uitdaging waar veel organisaties voor staan. Voor de Universiteit Leiden reden om repeterende handelingen weg te snijden met Robotic Process Automation (RPA). Hoe zet de oudste universiteit van Nederland RPA succesvol in? Ontdek het tijdens deze interactieve masterclass.

Rob van den Wijngaard werd in 2009 hoofd van het shared service center aan de Universiteit Leiden. Administratieve afdelingen als financiën, salarisadministratie moesten samen ondergebracht worden in een shared service center. Gescheiden afdelingen met mensen van verschillende talenten, competenties en vaardigheden samenbrengen tot een geheel van mensen dat bereid is om de verandering mee te maken en die zich ook willen blijven ontwikkelen. En dan van de papieren administratie af en naar alles digitaal. Hoe wordt Robotic Process Automation (RPA) ingezet in het kader van Continuous improvement bij andere bedrijven zoals de Universiteit Leiden?

Welke waarde heeft het opgeleverd en welke lessons learnt zijn te trekken? Belangrijker nog: waar gaan we deze software nog meer inzetten met een optimaal rendement? Tijdens de sessies krijg je antwoord op deze vragen.

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Praktisch

Datum
  • 27 januari 2022
Tijden 17:00 - 20:30
Locatie Online training
Maximum aantal deelnemers 15
Investering € 295,-

Docenten

Rob van den Wijngaard

Rob van den Wijngaard

Nieuw bij Creating Insights, de masterclass: Grip op Digitale Transformatie

Inschrijven

Brochure aanvragen

-