Masterclass Continuous improvement: Inleiding Robotics (RPA)

Organisatieontwikkeling

Deze interactieve masterclass komt in aanmerking voor STAP subsidie.

Hoe kunnen we de dienstverlening van de organisatie optimaliseren en tevens de bedrijfsprocessen beter, sneller en efficiënter maken?

Meer moeten doen met minder mensen. Het is een uitdaging waar veel organisaties voor staan. Voor de Universiteit Leiden reden om repeterende handelingen weg te snijden met Robotic Process Automation (RPA). Hoe zet de oudste universiteit van Nederland RPA succesvol in? Ontdek het tijdens deze interactieve masterclass.

Rob van den Wijngaard werd in 2009 hoofd van het shared service center aan de Universiteit Leiden. Administratieve afdelingen als financiën, salarisadministratie moesten samen ondergebracht worden in een shared service center. Gescheiden afdelingen met mensen van verschillende talenten, competenties en vaardigheden samenbrengen tot een geheel van mensen dat bereid is om de verandering mee te maken en die zich ook willen blijven ontwikkelen. En dan van de papieren administratie af en naar alles digitaal. Hoe wordt Robotic Process Automation (RPA) ingezet in het kader van Continuous improvement bij andere bedrijven zoals de Universiteit Leiden?

Welke waarde heeft het opgeleverd en welke lessons learnt zijn te trekken? Belangrijker nog: waar gaan we deze software nog meer inzetten met een optimaal rendement? Tijdens de sessies krijg je antwoord op deze vragen.

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Data

  • 7 september 2022

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Online training

Aantal plekken

15

Kosten

€ 295,- ex. BTW

PE-uren

n.v.t.

Heldere training door Rob van den Wijngaard. Leuk om te horen hoe Rob bij zijn eigen werkgever enorme successen heeft weten te boeken door zijn projecten op een specifieke manier te benaderen.

Wouter Aten, BAS Consultancy

Inspirerend! Bevestiging dat veranderingen een samenspel zijn van diplomatie, systemen, tijd, ICT, mensen, etc. En gewoonweg doorgaan met continue verbeteren! Absoluut interessant voor managers van een shared service centre of vergelijkbaar.

Peter Kleppe, Hoofd FA en P&C

Uitstekend georganiseerde training. Verassende en inspirerende insteek door een zeer ervaren trainer. Leuke interactie en zeker een aanrader voor organisaties die aan de vooravond staan van proces optimalisatie en robotisering.

Lieuwe Haanstra, Director of Finance

Masterclass Continuous improvement: Inleiding Robotics (RPA)

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook