Online Masterclass Excel voor beginners

Leer de belangrijkste functies in Excel in 1 dag! Heb jij nog geen of weinig ervaring met het werken in Microsoft Excel en wil je snel de basisfunctionaliteiten van het programma leren gebruiken? Creating Insights helpt je graag verder met een praktijkgerichte basiscursus Excel. Tijdens de cursus leer je binnen no-time werken met de meest belangrijke functies van Excel. Wij leren je deze functies bovendien slim en efficiënt inzetten.

Deze training wordt online aangeboden. De training bestaat uit twee dagdelen van 17:00 – 20:00

Programma

De onderwerpen die in de brochure worden weergegeven, worden behandeld tijdens de training Excel Basis. Maatwerk is ook mogelijk door een combinatie van onderdelen uit deze training en de training Excel voor gevorderden.

Onderwerpen

  • Rekenmodel opzetten
  • Opmaak
  • Tabellen
  • Grafieken*
  • Afdrukken
  • Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke kennis van Excel vereist.  Lees in de brochure de uitgebreidere inhoud van iedere trainingsmodule.

Praktisch

Datum Juni 2020
Exacte datum nog niet bekend
Tijden 17:00 - 20:00
Locatie Online (u ontvangt 15% inschrijvingskorting)
Maximum aantal deelnemers 12
PE-uren 6
Investering € 595,-

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Inschrijven

Brochure aanvragen