Orange Belt Lean Six Sigma (Avondtraject)

Via de Orange Belt Lean Six Sigma training leer je van je eigen ergernis/verbazing een verbetering te maken. De training is zo opgezet dat hij interessant en uitdagend is voor iedereen, van alle niveaus, leerstijlen en alle bedrijfsonderdelen.

Het kan altijd beter…

Welke dingen zijn er niet onhandig georganiseerd binnen jouw werkomgeving? Hoeveel lijstjes vul je niet in, terwijl er met de informatie niets gebeurt? Hoeveel mogelijkheden ken je niet om je eigen werkomgeving te verbeteren?

Inhoud
In een aantal dagdelen nemen wij je mee in de wereld van Lean. We schetsen de Lean aanpak, spelen een game en we geven je handvatten om verschillende soorten van verspilling te lijf te gaan. Zes weken na de Laatste workshopdag is er een presentatie dag(deel). In die periode van 6 weken los jij het probleem op (zie vereisten). Je rondt de trainging Lean Six Sigma Orange Belt af met  een presentatie van jouw verhaal op de presentatie dag.

Duur

4 avonden training

1 avond certificering (bij voldoen aan de certificeringseisen)

Deze training wordt ook overdag aangeboden.

Vereisten

Meebrengen van een (oplosbare) ergernis en toestemming van je manager om tijd in de oplossing te steken. Je bent verplicht op de lesdagen én op de presentatie dag aanwezig te zijn om voor certificering in aanmerking te komen. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je op die dagen kan.

Certificaat

De belangrijkste eisen voor certificering zijn dat je een concrete, gemeten verbetering in jouw werkomgeving hebt ingevoerd met behulp van tenminste 1 Lean instrument. Ongeveer 4 weken na de training doen wij aan de hand van een proefpresentatie een eerste beoordeling en geven jou feedback. Vóór de eindpresentatiedatum heb je zekerheid of je geslaagd bent, zodat je zonder stress jouw eindpresentatie kunt geven.

 

Bekijk ook onze training Lean Six Sigma Yellow Belt.

Praktisch

Datum
  • (1 dagen)
  • 24 februari 2022 (4 dagen)
    • 10 maart 2022
    • 17 maart 2022
    • 7 april 2022
Tijden 17:00 - 20:30
Locatie Benoordenhoutseweg 43, Den Haag
Maximum aantal deelnemers 12
Investering € 1295,-

Docenten

Martijn Molenaar

Martijn Molenaar

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Inschrijven

Brochure aanvragen