Piramideschrijven

Piramideschrijven

Deze training is bedoeld om je te leren denken en schrijven vanuit de kern van de boodschap, in je eigen belang en dat van de lezer.

Het draait om logische keuzes maken vóórdat je gaat schrijven. Die keuzes maak je vanuit de situatie en behoeften van de lezer, en vanuit je doel. Zo voorkom je dat je bij het schrijven te veel laat leiden door de inhoud waarover je schrijft.

Inhoud

In de training Piramideschrijven maak je je de methode van het piramideschrijven eigen en ga je deze toepassen op je eigen teksten.

Blokjes theorie, praktische handreikingen en korte (schrijf)opdrachten worden aangeboden. Je gaat aan de slag met voorbeeldteksten en casussen en reflecteert ook op je eigen teksten. De trainer biedt je een afwisselende werkwijze met een flink tempo.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een mail sturen op opleiding@ciu.nl

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Praktisch

Datum
  • 18 juni 2020
  • 8 juli 2020
  • 2 september 2020
Tijden 17:00 - 20:00
Locatie Online training
Maximum aantal deelnemers 25
PE-uren 3
Investering € 295,-

Docenten

Nico Groen

Nico Groen

Nico Groen (1965) is redacteur, vertaler, tekstschrijver en schrijftrainer

Inschrijven

Brochure aanvragen

-