Power BI Advanced

Digitale Vaardigheden

Deze opleiding komt in aanmerking voor STAP subsidie.

Word een Power BI expert! Je gaat onder begeleiding van onze ervaren vakdocent aan de slag met geavanceerde data-analyses en visualisaties.

Met PowerBI van Microsoft bouw je een data warehouse door data uit verschillende bronnen te combineren tot een relationeel datamodel. De gegevens in dit data warehouse ga je op een geavanceerde manier analyseren, waarbij je onder andere gebruik maakt van krachtige DAX-functies.

De resultaten van deze analyses geef je weer in de vorm van geavanceerde visualisaties, die je gebruikt om interactieve dashboards en inzichtvolle rapportages te bouwen. Tijdens de Training Power BI Advanced ga je je aanwezige kennis van deze krachtige tool verder verdiepen.

Doelstelling Training Power BI Advanced

Na de Training Power BI Advanced kun je complexe databewerkingen toevoegen aan je Power BI rapportages om nog meer inzichten te verschaffen in verschillende datastromen. De cursus is geschikt voor managers, planners, stafmedewerkers of professionals die al gebruik maken van Power BI voor rapportages en die meer uit deze krachtige tool willen halen en de achtergronden beter willen kennen. Als voorkennis wordt grondige kennis van Excel en basiskennis van PowerPivot of PowerBI verwacht.

Voorkennis

Voor deze training verwachten we dat je de Power BI Basis hebt gevolgd. Indien je al geruime tijd werkt met Power BI is dit ook voldoende.

De informatie en oefeningen uit Power BI Basis dienen regelmatig herhaald en geoefend te worden wanneer er niet regelmatig met Power BI wordt gewerkt.

Data

  • 20 maart en 27 maart

  • 15 mei en 22 mei

Tijden

17:00 – 20:00

Locatie

Online training

Aantal plekken

15

Kosten

€ 495,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

De organisatie van de training was super! Zeer prettige samenwerking. Erg flexibel door de training aan te passen naar een remote training. Zeer ervaren trainer! Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over Big Data of Business Intelligence.

Rubel Bligic, New Business Developer Leqqer

Ondanks dat het een online training was vond ik de training interactief. Goede presentatie en veel voorbeelden uit de praktijk die je goed zou kunnen toepassen. Daarnaast was er genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen.

Tugba Erdem, Senior Adviseur

Wat ik goed vond is dat je de oefeningen ook zelf kon doen. Dus wel actief ermee aan de slag gaan. Werd goed en helder uitgelegd voor welke doeleinde bepaalde functies werden gebruikt.

Sofian Abali, Financieel adviseur

Na de basis cursus gevolgd te hebben, geeft de advanced cursus je genoeg nieuwe tips & trics om specifiekere visualisaties te creëren. De stof uit de basis cursus wordt ook zeker niet vergeten en tijdens de advanced cursus wordt hier verder op in gegaan. Tijdens de cursus zijn er genoeg oefen momenten zodat je voorbeelden direct zelf in de praktijk kan brengen.

Wouter Starink

Power BI Advanced

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook