Power BI Advanced

Word een Power BI expert! Je gaat onder begeleiding van onze ervaren vakdocent aan de slag met geavanceerde data-analyses en visualisaties.

Met PowerBI van Microsoft bouw je een data warehouse door data uit verschillende bronnen te combineren tot een relationeel datamodel. De gegevens in dit data warehouse ga je op een geavanceerde manier analyseren, waarbij je onder andere gebruik maakt van krachtige DAX-functies.

De resultaten van deze analyses geef je weer in de vorm van geavanceerde visualisaties, die je gebruikt om interactieve dashboards en inzichtvolle rapportages te bouwen. Tijdens de Training Power BI Advanced ga je je aanwezige kennis van deze krachtige tool verder verdiepen.

Doelstelling Training Power BI Advanced

Na de Training Power BI Advanced kun je complexe databewerkingen toevoegen aan je Power BI rapportages om nog meer inzichten te verschaffen in verschillende datastromen. De cursus is geschikt voor managers, planners, stafmedewerkers of professionals die al gebruik maken van Power BI voor rapportages en die meer uit deze krachtige tool willen halen en de achtergronden beter willen kennen. Als voorkennis wordt grondige kennis van Excel en basiskennis van PowerPivot of PowerBI verwacht.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen. Alle trainingen kunnen overdag en ‘s avonds ingepland worden.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Praktisch

Datum
  • (1 dagen)
  • 11 mei 2021 (2 dagen)
    • 18 mei 2021
  • 1 juni 2021 (2 dagen)
    • 8 juni 2021
  • 22 september 2021 (2 dagen)
    • 29 september 2021
Tijden 17:00 - 20:00
Locatie Online training
Maximum aantal deelnemers 15
PE-uren 6
Investering € 595,-

Inschrijven

Brochure aanvragen

-