Presenteer jezelf met Storytelling

Communicatievaardigheden

Deze interactieve workshop komt in aanmerking voor STAP subsidie.

Storytelling biedt de mogelijkheid om het (auto)biografische met het zakelijke en commerciële te verbinden.

De rol van ‘de financial’ en “HR professional” is het afgelopen decennium enorm veranderd. Het gaat allang niet meer alleen om rapportages. Je interne en externe stakeholders verwachten dat je niet alleen cijfers presenteert, maar dat je ook het verhaal achter die cijfers tot leven laat komen. En daarvoor moet je een nieuw soort vaardigheid aanboren: storytelling. Leer in deze interactieve workshop als eerste je eigen verhaal schriftelijk te presenteren.

 

Wat is jouw verhaal?

Een persoonlijk verhaal raakt, mensen zullen het onthouden en verder vertellen.

Hoe vertel je zo’n verhaal en hoe zorg je dat het authentiek blijft/bij jou past? De zakelijke manier van communiceren met feiten en cijfers informeert, echter Storytelling laat iemand ervaren wat deze gegevens betekenen. Met deze verhalen kunnen mensen betekenis aan hun bestaan geven, kennis doorgeven, gedrag veranderen en hun geschiedenis en toekomst begrijpen.

Daarmee gaan je in deze workshop aan de slag. Door middel van opdrachten ga je je verdiepen in de volgende vragen:

  • Wat zijn jouw drijfveren?
  • Hoe bouw je een verhaal op?
  • Hoe presenteer je jezelf als merk?

Na deze workshop

  • Kun je reflecteren op je eigen verhaal in de professionele context
  • Heb je technieken leren kennen om het verhaal te schrijven
  • Kan je door middel van je eigen verhaal je beter presenteren

Kijk ook eens naar onze andere schrijftrainingen zoals Piramideschrijven Nederlands spelling en grammatica voor professionals en Zakelijk Schrijven.

Data

  • 8 juni 2023

  • 17 oktober 2023

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 295,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Buitengewoon interessante training,! Alhoewel online toch de meest dynamische training die ik heb gevolgd, veel opgestoken over de essentie van een goed verhaal en de benodigde structuur en echt geleerd mijn eigen verhaal, mijn merk, beter neer te zetten.

Judith Verlinden

Presenteer jezelf met Storytelling is een compacte en complete training. Alle facetten van Storytelling en jezelf presenteren waren aanwezig. De lesstof werd goed afgewisseld met actief bezig zijn en ervaringen delen. Manon is een kundig en bevlogen docente en had op alle vragen antwoord. Tijdens de training was er naast serieus bezig zijn ook genoeg ruimte voor humor. De tijd vloog voorbij. Wil je in korte tijd meer weten over Storytelling? Dan kan ik he deze training van harte aanraden.

Nicole Ramsaran, ABN AMRO

Presenteer jezelf met Storytelling

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook