Training Nederlandse spelling en grammatica voor professionals

Communicatievaardigheden

Deze training komt in aanmerking voor STAP subsidie.

Je werkzaamheden vereisen een goede schrijfvaardigheid. Je wilt teksten doelgerichter schrijven en je boodschap zonder spelfouten concreet en helder communiceren. In deze training leer je hoe je dat voor elkaar krijgt.  Je frist je kennis van de Nederlandse spelling en grammatica op, twijfelt niet langer over d’s en t’s en schrijft sneller met meer zelfvertrouwen.

Na deze training:

  • Heb je de regels voor de spelling van werkwoorden opgefrist.
  • Weet je welke woorden je aan elkaar moet schrijven en niet.
  • Kun je correct verwijzen met ‘die’, ‘deze’ en ‘dat’ .
  • Weet je wanneer je een komma, puntkomma of dubbele punt moet gebruiken.
  • Ben je op de hoogte van basale grammaticaregels
  • Je krijgt een duidelijk overzicht van de belangrijkste spellingregels en leert hoe je die slim toepast in je eigen werk.

 

Na deze leuke en leerzame opfristraining heb je (weer) een duidelijk overzicht van de belangrijkste spellingregels en taalregels. Je weet hoe je die slim toepast om correct Nederlands te schrijven in je eigen brieven, e-mails en rapporten. Want wie foutloos Nederlands schrijft, komt professioneler over.

Data

  • 20 september 2022

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 295 ,- ex. BTW

PE-uren

n.v.t.

De afgelopen jaren heb ik al meerdere trainingen van Nico Groen via de Creating Insights University met veel plezier gevolgd. Ook de training Nederlands spelling en grammatica was een succes! Zijn inspirerende manier van vertellen en de kennis die hij over het onderwerp heeft heeft mij geholpen om weer stappen te kunnen maken.

Kevin Knaapen, Senior Consultant

Training Nederlandse spelling en grammatica voor professionals

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook