WWFT Verdiepingscurus Cliëntonderzoek

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen in de financiële sector (banken, verzekeraars, intermediairs) die bekend moet zijn met de bepalingen van de WWFT.

 

Omschrijving

De Wwft is de belangrijkste wet in Nederland op het gebied van tegengaan van witwassen en financieren van terrorisme. Het aantal type instellingen dat moet voldoen aan de Wwft groeit. Daarnaast is er een verscherping van de controle op de naleving zichtbaar.

Het is daarom voor medewerkers van die instellingen van belang kennis te hebben van (achtergrond en doel) wet- en regelgeving, over een analytisch vermogen te beschikken, een kritische blik te hebben, kort, bondig, helder en samenhangend zaken te kunnen beschrijven en kennis te hebben van de wereld.

Tijdens de Verdiepingscursus Cliëntonderzoek zal worden ingegaan op o.a. de volgende onderwerpen:

a.      Complexe structuren

i.     Het vaststellen van de Eigendom- en Zeggenschapsstructuur

ii.     Het kwalificeren van de (pseudo) UBO

b.      Risicoprofielen

i.     Het opstellen van een risicoprofiel van de Cliënt

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Praktisch

Datum Mei 2022
Exacte datum nog niet bekend
Tijden 17:00 - 20:30
Locatie Online training
Maximum aantal deelnemers 12
Investering € 295 ,-

Inschrijven