Search
Close this search box.

Coachingstrajecten op maat

Of je nou re-integreert na een Burn-out of net een leidinggevende functie hebt gekregen; er zijn altijd momenten dat een coachingstraject van pas kan komen. Bij Creating Insights geloven we ook wat coaching betreft in maatwerk. Daarom kijken we eerst zorgvuldig wat de vraag is, om vervolgens op basis van die kennis het beste traject samen te stellen.

We kijken naar ontwikkelingen in de markt en zorgen dat de inhoud altijd actueel is

Stap 2

Inventarisatie

Stap 3

Ontwerp

Stap 4

Uitvoering

Stap 5

Evaluatie

Of neem contact op: 070 - 312 20 89

maandag t/m vrijdag van  09.00- 17.30

Inzicht creëren. Daar is maatwerk voor nodig.

Daarom coaching bij Creating Insights

Naast maatwerk, bieden we ook meer algemene coachingstrajecten, geschikt voor meerdere deelnemers. Persoonlijke leiderschap, dealen met werkdruk, zelfverzekerd communiceren, podiumpresentatie en ga zo maar door. Let wel, het zijn algemene coachingstrajecten, maar uiteraard is er ook steeds aandacht voor specifieke aandachtsgebieden en maatwerk.

  • Ervaren adviseurs die je zorgvuldig matchen met een passende coach
  • Coaching op alle levels: personal en executive coaching, team- en organisatiecoaching
  • Online en offline coaching
  • Engelse coaching ook mogelijk
  • Persoonlijk aanpak

Meer informatie over coachingstrajecten

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Wij bespreken graag samen jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvende intake, zodat een passend leertraject opgesteld kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu informatie aan via het formulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.