Search
Close this search box.

Ontdek hoe kunstmatige intelligentie jouw werk eenvoudiger en efficiënter kan maken met onze op maat gemaakte Incompany trainingen. We bieden een breed scala aan onderwerpen die je onderdompelen in de wereld van AI. Ben je klaar om de stap te zetten en deel uit te maken van de AI Revolutie?

Werken met AI, Chat GPT en CoPilot

AI: De toepassing van deze technologie wordt nu al beschouwd als één van de grootste efficiency slagen van de afgelopen decenia. Deze AI-tools zijn niet alleen voor tech-giganten; ze zijn toegankelijk en waardevol voor iedereen.

Door het begrijpen en beheersen van tools als ChatGPT en CoPilot open je de deur naar ongekende mogelijkheden: van het optimaliseren van klantenservice tot het genereren van creatieve content met slechts een paar regels tekst. Maar het gaat niet alleen om wat deze technologieën nú kunnen doen. Het gaat om de toekomst die ze vormgeven.

Creating Insights verzorgt actuele AI-trainingen voor zowel beginners als ervaren professionals. Ons voortdurend bijgewerkte curriculum weerspiegelt de nieuwste AI-ontwikkelingen. 

Met honderden tevreden deelnemers en een gemiddelde beoordeling van 9,3 staan de AI-trainingen van Creating Insights garant voor kwaliteit.

INCOMPANY

Kies uit diverse AI Workshops en kortere lezingen. Of combineer deze tot een complete opleiding

Copilot is een AI-gestuurde digitale assistent die je persoonlijk ondersteunt bij allerlei taken en activiteiten. Copilot integreert niet alleen ChatGPT met Microsoft 365; het benut ook de kracht van grote taalmodellen (LLM’s) met je gegevens in de Microsoft Graph(waaronder je agenda, e-mails, chats, documenten, vergaderingen en meer) en de Microsoft 365 apps om je woorden om te toveren tot het meest effectieve productiviteitsprogramma ter wereld.

Verweven met de Microsoft 365 apps die je dagelijks gebruikt, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, en meer, helpt Copilot je om je creativiteit te stimuleren, je productiviteit te verhogen en je vaardigheden te verbeteren.

In deze training leer je Copilot te gebruiken en weet je hoe je deze tool kan inzetten om je werk direct efficiënter te maken.

Leer hoe je Chat GPT optimaal kunt benutten. Alles over prompts, veilig omgaan met privacygevoelige data, praktische toepassing van Chat GPT en andere AI tools. Na deze workshop weet je hoe je Chat GPT veilig kunt inzetten om je eigen werk op dagelijkse basis makkelijker te maken.

Geen ervaring met Chat GPT vereist. Ervaar de gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid van Chat GPT in deze toegankelijke en inspirerende workshop.

Ontdek de geavanceerde mogelijkheden van Chat GPT Plus. Ga dieper in op prompt engineering, benut de kracht van Custom Plugins, creëer je eigen GPT-modellen, en ontsluit het potentieel van beeldanalyse met Dall-e 3 en Visions. Chat GPT Plus breidt zich voortdurend uit met krachtige hulpmiddelen die je werk niet alleen efficiënter maken, maar ook naar een hoger niveau tillen. Ervaar hoe Chat GPT Plus je projecten transformeert met zijn geavanceerde technologie en innovatieve functies. 

Deze training is geschikt voor teams die al enige ervaring hebben met Chat GPT. Is dit nog nieuw voor (de meeste) van jullie, dan raden we aan om met de Chat GPT Basis training te beginnen. Trainingen combineren is mogelijk.

Verdiep je in de principes van API’s en hun rol binnen de wereld van kunstmatige intelligentie. Deze training neemt je stap voor stap mee in het ontwikkelen van een AI-gestuurde chatbot: een krachtig hulpmiddel voor het verbeteren van klantinteracties en het automatiseren van taken. Je leert hoe je deze technologie toepast op je eigen data.

Ongeacht je huidige kennisniveau biedt deze training een toegankelijke start voor iedereen die de voordelen van chatbots in de praktijk wil ervaren.

Maak kennis met AI-gedreven automatisering en ontdek hoe je processen kan vereenvoudigen en efficiënter kan maken. In dit onderdeel leer je werken met de veelzijdige automatiseringstool Zapier en verkennen we de integratiemogelijkheden met Chat GPT. Je leert hoe je routine taken kunt automatiseren, waardoor je meer tijd vrijmaakt voor creatief en strategisch werk. 

Of je nu nieuw bent in de wereld van AI of al enige ervaring hebt, deze module biedt waardevolle inzichten in het optimaliseren van werkprocessen met behulp van geavanceerde AI-technieken.

Verken de fascinerende wereld van Creatieve Generative AI en ontsluit de eindeloze mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in het domein van creativiteit. In deze boeiende training leer je hoe je diverse AI-gereedschappen kunt gebruiken om unieke afbeeldingen, games, en zelfs video’s te genereren. Ontdek hoe je AI kunt inzetten als een creatieve partner, waarmee je jouw verbeeldingskracht naar nieuwe hoogten tilt.

Deze training is perfect voor creatievelingen, marketeers, game-ontwikkelaars, en iedereen die geïnteresseerd is in de kruising van kunst en technologie. Bereid je voor om geïnspireerd te raken en de grenzen van je creativiteit te verleggen met de kracht van Generative AI

Ontdek hoe AI het onderwijs transformeert, van gepersonaliseerde leerervaringen tot geautomatiseerde administratie. Leer over de nieuwste technologische ontwikkelingen en hun impact op onderwijsmethoden en leeruitkomsten.

Verken de rol van AI in de gezondheidszorg, zoals voor diagnose, patiëntenzorg, en het beheer van medische gegevens. Deze lezing belicht hoe AI bijdraagt aan nauwkeurigere diagnoses en efficiëntere zorgprocessen, en staan we stil bij de risico’s van werken met AI. 

Leer hoe AI toegepast kan worden in de financiële sector, van geautomatiseerde handel tot fraudepreventie. Begrijp hoe AI financiële processen revolutioneert en bijdraagt aan slimmere en veiligere financiële besluitvorming.

Leer hoe bedrijven AI kunnen inzetten voor groei en innovatie. Deze lezing biedt inzicht in succesvolle AI-strategieën en toont hoe AI kansen creëert in diverse bedrijfssectoren.

Inzichten in hoe bedrijven AI en ChatGPT kunnen inzetten voor groei en innovatie.

Jasper Drummen, Account Manager
Lees verder
Deze workshop biedt een uiterst boeiende en relevante ervaring waarin de essentiële rol van Artificial Intelligence (AI) in diverse sectoren duidelijk naar voren komt. Het onderstreept het belang van de toekomst van AI en hoe het de wereld op het punt staat om opnieuw te veranderen. De docent geeft zeer nuttige voorbeelden en heldere uitleg die inzicht bieden in hoe bedrijven kunnen evolueren door middel van het gebruik van innovatieve tools zoals ChatGPT, Zapier en Persplexity. Het is van cruciaal belang om vooruit te denken en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf of de organisatie waarvoor je werkt een early adopter wordt, aangezien de wereld er over 10 jaar volledig anders uit zal zien.
Judith Verlinden, Business Unit Manager
Lees verder
Dit is de boeiendste training die ik ooit heb gevolgd en wat een interessante en leuke trainer! Hij is sympathiek en overtuigend. Hij inspireert me direct met Chat GPT aan de slag te gaan. Graag volg ik nog een verdiepingstraining als ik er een tijdje mee heb gewerkt.
Roy Scheepens, Director Global Marketing and Sales at Philips
Lees verder
Feeling inspired and mesmerized by AI and ChatGPT as I step out today. Feeling energized by all the new opportunities. Excited to have such a great new assistant on hand. Great session hosted by Creating Insights
Henk ten Voorde
Lees verder
Opbouw en kennisniveau trainer waren goed. Een prima gestructureerde workshop, geschikt voor deelnemers van allerlei verschillende niveau's. De trainer begon met een heldere uitleg over de achtergrond van de basisprincipes van AI, waarna we aan de hand van een breed scala aan voorbeelden door de mogelijkheden van ChatGPT geloodst. De trainer liet gedurende de workshop een prima mix van kennis en expertise op het gebied van AI zien. In het tweede deel van de workshop werd de nadruk op het aanscherpen van de prompts, middels hands-on opdrachten. Dat maakte dat wij als deelnemers uitgedaagd werden om na te denken over hoe we de AI-materie direct in onze dagelijkse werkzaamheden in de praktijk kunnen brengen. Waardevol en inzichtgevend!
Erhan Kort, Financial Advisor
Lees verder
Een handige workshop om kennis te maken met Chat GPT en de verschillende vormen die beschikbaar zijn. De cursus biedt een goede basis om de mogelijkheden van AI te ontdekken en tevens voor de vervolgcursus.
Nico Groen
Lees verder
Dat was nog eens een interessante en leerzame workshop over ChatGPT met de trainer! Hij is enthousiast en weet waarover hij praat. Na afloop weet je wat ChatGPT is en kan, heb je ermee geoefend en – heel nuttig — weet je ook iets over plugins en andere AI-systemen. Niet onbelangrijk: Hij gaat in op de ethische kanten van AI. Ik heb in nog geen drie uur veel van hem opgestoken. Mocht je AI-koudwatervrees hebben, de docent neemt die weg.
Jesse Schog, Finance Consultant Bas Consultancy
Lees verder
Erg interessant materiaal en leuk gepresenteerd. De trainer is overduidelijk een expert in zijn veld, waardoor we extra tips en tricks kregen. Interactieve insteek van de training en een goed verzorgd diner. Al met al, zeker een aanrader!
Nasneen Khodabaks, Recruitment Manager
Lees verder
Een hele leuke training. Erg leerzaam ook. Tijdens de training ontdek je verschillende manieren om ChatGPT te gebruiken. Het is een systeem dat steeds meer wordt toegepast en je kunt het op diverse manieren in verschillende functies gebruiken.
Previous
Volgende

Daarom kies je voor Creating Insights

Organisatie

Wij regelen alles qua organisatie. Denk aan inventarisatie, uitnodigingen, hosting, planning en evaluatie.

Duur

Workshop kunnen worden geboekt als een korte lezing van 40 minuten tot een diepgaande opleiding van meerdere dagen.

Locatie

Wij beschikken over diverse mooie trainingsruimtes in Den Haag, die voor trainingen gebruikt kunnen worden.

Catering

Op onze locatie in Den Haag verzorgen wij een heerlijke en duurzame maaltijd en doorlopend koffie en thee.

Door heel NL

Den Haag te ver? Geen probleem! Gebruik een eigen locatie, doe het online of laat ons iets boeken.

OPEN INSCHRIJVING

We bieden ook AI-trainingen aan op basis van individuele inschrijving. Voor elk niveau en elk leerdoel.

De workshop is een uitstekende keuze voor beginners. Leer de basisprincipes van AI in slechts 1 dagdeel. Ook als E-learning beschikbaar.

Voor wie meer wil leren over Chat GPT en andere tools. Leer praktische toepassingen voor je werk in 4 dagdelen.

Contactformulier

Vraag meer informatie aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Wij bespreken de details graag met je en maken een voorstel op maat, zodat het trainingsprogramma precies aansluit bij de wensen van jouw organisatie.

Vraag nu informatie aan via het formulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.