Incompany trajecten

Als organisatie wil je doen waar je goed in bent en ben je altijd in ontwikkeling. Creating Insights helpt jou om een opleidingstraject op maat te realiseren. Zo houd jij tijd over voor andere zaken en ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Persoonlijk en praktijkgericht

Incompany trajecten komen in alle vormen en maten. Of je nou een eendaagse training voor een team van vijf gaat organiseren, of een uitgebreid scholingstraject inclusief keuzemogelijkheden voor al je personeel – wij helpen je graag. Zowel inhoudelijk als organisatorisch ontzorgen wij volledig.

Krijg les van de beste docenten

De docenten van Creating Insights staan voor kwaliteit. Zij zijn de beste in hun vakgebied, met ruime ervaring in het overbrengen van kennis. Naast onze vaste poule van docenten hebben we een groot netwerk van experts die academische lezingen kunnen verzorgen, waaronder een aantal Universitaire professoren.

Het maatwerk zit hem in de precieze vraag van de klant

Nationale Nederlanden heeft logischerwijs andere behoeften dan de Hogeschool van Amsterdam. Wij zorgen ervoor aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van een bedrijf, zodat de deelnemers hun kennis na het volgen van onze programma’s direct kunnen toepassen.

Ook daarom kies je Creating Insights

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door CEDEO en worden ontwikkeld door vooraanstaande ervaringsspecialisten. Zo garanderen wij up-to-date trainingen met geaccrediteerde PE-punten. Onze trajecten zijn altijd effectief, persoonlijk en praktijkgericht.

Stap 2

Inventarisatie

Stap 3

Ontwerp

Stap 4

Uitvoering

Stap 5

Evaluatie

Direct een voorstel op maat?

Met onze Quickscan kan je in 2 minuten tijd je wensen en ideeën doorgeven. Wij maken dan een voorstel op maat. Makkelijk, snel en transparant dus!

Praktijkvoorbeelden

Wij werken voor

Informatie aanvragen of afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Wij bespreken graag samen jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvende intake, zodat een passend leertraject opgesteld kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu informatie aan via het formulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.

 

Creating Insights is door de CEDEO geaccrediteerd.

We garanderen deelnemers een aanbod dat voldoet aan de kwaliteitseisen van CEDEO en bieden gecertificeerde PE-uren aan.

 

Een voorstel op maat ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 5

Waar kan je onze hulp bij gebruiken?
Meerdere opties mogelijk