Incompany trajecten

Speciaal afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Al onze opleidingen en trainingen zijn ook als Incompany traject te boeken. Dit kan al vanaf 5 personen (in het Nederlands of Engels). Daarnaast bieden wij trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor teams. Populaire trainingen zijn bijvoorbeeld de Teambuildingtraining of de DISC Communicatietraining. Ook kan je bij een incompany training denken aan het verbeteren van specifieke vaardigheden, zoals samenwerken via Outlook en Teams, of Omgaan met weerstand van klanten/stakeholders. Maatwerktrajecten zijn onze specialiteit. Heb je hulp nodig bij de ontwikkeling en uitvoering van een trainingsprogramma, dan denken we graag met je mee!

Teamtrainingen

Speciaal voor teams die nóg beter willen samenwerken. Vergoot samenhorigheid, pak problemen aan en leer effectief met elkaar te communiceren.

Team en communicatie

Aandacht voor de betrekkingen tussen teamleden verbetert de communicatie, geeft energie in teams, vermindert ziekteverzuim, voorkomt werk gerelateerde burn-out en voortijdig vertrek. De teambuildingtraining en DISC (communicatie) training helpen hierbij.
Meer informatie

Losse trainingen

Kies uit tientallen trainingen van de beste docenten uit hun vakgebied.

Kies uit een ruim aanbod

Wij bieden tientallen trainingen aan binnen de categorieën: Management en Leiderschap, Organisatie ontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Digitale vaardigheden en Schrijfvaardigheden. Elke training die op onze agenda staat is ook als incompany training te boeken.
Alles bekijken

Trainingprogramma's

Wij ontwikkelen een lesprogramma dat precies past bij jouw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een studiedag van het personeel, een doorlopend PE-programma, of een programma gericht op specifieke vaardigheden (zoals diverse soft skills of kennis van Microsoft).

Maatwerk trajecten

Wij denken met je mee en ontzorgen volledig. Hierbij nemen we indien gewenst ook de organisatie uit handen.
Meer informatie

Lunch & Learn

Lunch & Learn sessies zijn korte trainingen van ca. 1,5 uur. Speciaal ontwikkeld zodat het past in een werkdag, of je nou thuis werkt of op kantoor. Hierbij heb je keuze uit verschillende thema's.

Inspireren, uitdagen & verbinden

Bij Creating Insights kan je de sessies helemaal invullen zoals past bij jouw organisatie. Bepaal wat je met de training(en) wilt bereiken, kies het aantal gewenste sessies en bied een nuttig en vooral ook leuk programma aan voor je medewerkers.
Meer informatie

Direct een voorstel op maat?

Met onze Quickscan kan je in 2 minuten tijd je wensen en ideeën doorgeven. Wij maken dan een voorstel op maat. Makkelijk, snel en transparant dus!

Praktijkvoorbeelden

Persoonlijk en praktijkgericht

Incompany trajecten komen in alle vormen en maten. Of je nou een eendaagse training voor een team van vijf gaat organiseren, of een uitgebreid scholingstraject inclusief keuzemogelijkheden voor al je personeel – wij helpen je graag. Zowel inhoudelijk als organisatorisch ontzorgen wij volledig.

Krijg les van de beste docenten

De docenten van Creating Insights staan voor kwaliteit. Zij zijn de beste in hun vakgebied, met ruime ervaring in het overbrengen van kennis. Naast onze vaste poule van docenten hebben we een groot netwerk van experts die academische lezingen kunnen verzorgen, waaronder een aantal Universitaire professoren.

Het maatwerk zit hem in de precieze vraag van de klant

Nationale Nederlanden heeft logischerwijs andere behoeften dan de Hogeschool van Amsterdam. Wij zorgen ervoor aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van een bedrijf, zodat de deelnemers hun kennis na het volgen van onze programma’s direct kunnen toepassen.

Ook daarom kies je Creating Insights

Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door CEDEO en worden ontwikkeld door vooraanstaande ervaringsspecialisten. Zo garanderen wij up-to-date trainingen met geaccrediteerde PE-punten. Onze trajecten zijn altijd effectief, persoonlijk en praktijkgericht.

Onze werkwijze

Stap 2

Inventarisatie

Stap 3

Ontwerp

Stap 4

Uitvoering

Stap 5

Evaluatie

Wij werken voor

Informatie aanvragen of afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Wij bespreken graag samen jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvende intake, zodat een passend leertraject opgesteld kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu informatie aan via het formulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.

 

Creating Insights is door de CEDEO geaccrediteerd.

We garanderen deelnemers een aanbod dat voldoet aan de kwaliteitseisen van CEDEO en bieden gecertificeerde PE-uren aan.

 

Een voorstel op maat ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 5

Waar kan je onze hulp bij gebruiken?
Meerdere opties mogelijk