Incompany trainingen afgestemd op iedere ontwikkelbehoefte

Creating Insights biedt trainingen voor iedereen binnen jouw organisatie. We helpen je bij het up-to-date houden van de kennis en bij het verbeteren van de professionele vaardigheden.

We kijken naar ontwikkelingen in de markt en zorgen dat de inhoud altijd actueel is

Stap 2

Inventarisatie

Stap 3

Ontwerp

Stap 4

Uitvoering

Stap 5

Evaluatie

Of neem contact op: 070 - 312 20 89

maandag t/m vrijdag van  09.00- 17.30

Inzicht creëren. Daar is maatwerk voor nodig.

Waarom Incompany trainingen bij Creating Insights?

Creating Insights onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en praktijkgerichtheid. Wij stemmen ons aanbod daadwerkelijk af op de trainingsbehoefte. We gebruiken uiteraard beproefde methodes, zoals OrangeBelt Lean Six Sigma, of piramide schrijven.

Het maatwerk zit hem in de precieze vraag van de klant.

Nationale Nederlanden heeft logischerwijs andere behoeften dan de Hogeschool van Amsterdam. Wij zorgen ervoor aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van een bedrijf, opdat de deelnemers hun kennis na het volgen van onze programma’s direct kunnen toepassen.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het traject de deelnemers inspireert

Wij geloven dat een traject maximale output oplevert als de deelnemer zich uitgedaagd en aangesproken voelt. Creating Insights geeft de beste trainingen, gedoceerd door deskundige trainers. Effectief, Persoonlijk en Praktijkgericht.

Praktijkvoorbeelden

Het Consulaat van Nederland in Rio de Janeiro zocht naar teambuilding.

Er werd een speciaal op het team afgestelde training van drie dagdelen verzorgd, uitgaande van het DISC traject. Het traject werkte verbindend, inzichtelijk en enthousiasmerend.

De feedback van Kim Fiorito, Hoofd Interne Zaken:

Inhoudelijk heel sterk! Je leert niet alleen jezelf beter kennen maar ook de anderen. Je krijgt beter inzicht in een situatie en creëert meer empathie. Eigenlijk zou elk team in een bedrijf deze training moeten doen. Perfect als teambuilding en je team wordt er sterker en hechter van.

Om samen soepel verder te gaan na corona werd het Back on Track-traject gecreëerd voor Avoord, moderne ouderenzorg.

Back on Track bestond uit twee dagdelen en was gericht op een betere samenwerking en een goeie mix tussen inhoud, collegialiteit en verdieping. Twee dagdelen werden de kwaliteiten van de deelnemers verkend en benut.

De feedback van Bart Zweerts, manager Financiën bij Avoord:

Het was zeker een succes! De samenwerking met de docent was perfect. Zij voelde goed aan wat belangrijk was. We hebben er als team veel van geleerd en plannen een vervolg.

Er werd een driedaagse training op maat gemaakt voor de Beveiligingscoördinatoren (BVC) van overheden.

De training bevatte meerdere beproefde componenten, want zoals bij alle trainingen wordt natuurlijk ook bij maatwerk gebruik gemaakt van modellen met bewezen resultaat. Zo was er aandacht voor het organiseren van Security Management binnen de organisatie, het schrijven van heldere teksten – wat dan weer werd toegespitst op specifieke uitdagingen binnen de organisatie. Ook was er aandacht voor adviesvaardigheden, oftewel het bevorderen en verbeteren van de nauwe samenwerking met andere beveiligingsdisciplines en collega’s binnen het vakgebied.

Drs. Richard F.A.C.M. van Meijbeek, Plv. Beveiligingsautoriteit:

Onder begeleiding van enthousiaste en deskundige docenten hebben onze BVC-en, met inbreng van eigen ervaring, kennis en praktijkvoorbeelden, hun theoretische basis en praktische vaardigheden versterkt, een scherpere blik gekregen op hun rol bij risicomanagement en het belang van stakeholderanalyses geleerd.

Meer informatie over Incompany trainingen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Wij bespreken graag samen jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvende intake, zodat een passend leertraject opgesteld kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu informatie aan via het formulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.

Wij werken voor