Zoek
Sluit dit zoekvak.

Incompany trajecten

Speciaal afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Creating Insights is jouw partner in maatwerkopleidingen en hoogwaardige vergaderarrangementen. We bieden niet alleen perfecte communicatie en een proactieve aanpak, maar zorgen ook dat alles van A tot Z geregeld is. Van het kiezen van de locatie, communiceren met deelnemers, tot het evalueren en versturen van certificaten, bij ons is alles in goede handen.

We werken samen met de beste docenten in hun vakgebied en zorgen altijd voor up-to-date trainingsmateriaal. Goed om te weten: wij beschikken over locaties in Den Haag en Wassenaar, maar werken door heel Nederland en denken graag met je mee om een passende locatie te vinden.

Bij ons vind je: Teambuildingtrainingen, Losse workshops, Opleidingsprogramma’s, PE-programma’s, Vergaderarrangementen en Coaching-trajecten

Creating Insights is CEDEO erkend, wat inhoudt dat onze trainingen garant staan voor kwaliteit. 

Met onze Quickscan kan je in 2 minuten tijd je wensen en ideeën doorgeven. Wij maken dan een voorstel op maat. Makkelijk, snel en transparant dus!

Overleggen kan altijd. Wij zijn bereikbaar via 070 312 20 89 en opleiding@ciu.nl of plan direct een (online) afspraak in voor een vrijblijvend gesprek.

Daarom kies je voor Creating Insights

Organisatie

Wij regelen alles qua organisatie. Denk aan inventarisatie, uitnodigingen, hosting, planning en evaluatie.

Duur

Workshop kunnen worden geboekt als een korte lezing van 40 minuten tot een diepgaande opleiding van meerdere dagen.

Locatie

Wij beschikken over diverse mooie ruimtes in Den Haag, die voor alle trainingen gebruikt kunnen worden.

Catering

Op onze locatie in Den Haag verzorgen wij een heerlijke en duurzame maaltijd en doorlopend koffie en thee.

Door heel NL

Den Haag te ver? Geen probleem! Gebruik een eigen locatie, doe het online of laat ons iets regelen.

Wij bij Creating Insights begrijpen de behoefte aan flexibiliteit in trainingslocaties. Daarom bieden wij onze trainingen aan door heel Nederland. Of je nu de voorkeur geeft aan een incompany training op jouw eigen locatie, een online sessie vanuit het comfort van je eigen kantoor, of een klassikale setting, wij passen ons aan jouw behoeften aan.

Voor diegenen die een externe locatie zoeken: we bieden ook de mogelijkheid om trainingen te houden bij Creating Insights in Den Haag. Wij rekenen hier geen extra kosten voor zaalhuur. Bovendien hebben we een speciaal meeting arrangement voor slechts € 25,00 per persoon. Dit omvat onbeperkte koffie, thee, snacks en water. Daarnaast is in dit arrangement een uitgebreide vegetarische lunch inbegrepen, perfect voor een volledige trainingsdag.

Voor meer informatie over onze veelzijdige trainingsruimtes en de faciliteiten die wij bieden, kun je terecht op: CIU.nl – Trainingsruimtes.

We hopen je spoedig te mogen verwelkomen op één van onze trainingslocaties, waar deze ook mag zijn in Nederland!

Maatwerk zit hem in de vraag van de klant

Kies de vorm die bij jullie wensen past

Wij maken in goed overleg een programma op maat voor je. Of dit nu een online leerprogramma, een reeks workshops of een doorlopend keuzetraject is. 

Kies bijvoorbeeld voor:

Ons complete trainingsaanbod is ook als Incompany training te boeken. Dit is al mogelijk vanaf 4 personen. We houden dan bovendien rekening met specifieke casussen binnen jullie bedrijf en de training kan in verkorte of uitgebreide vorm worden georganiseerd. Bij een Incompany training wordt de locatie in overleg gekozen en nemen we graag alle organisatie uit handen.

Kies bijvoorbeeld voor:

Speciaal voor teams die nog beter willen samenwerken. Vergroot samenhorigheid, pak problemen aan en leer effectief met elkaar communiceren.

Kies bijvoorbeeld voor:

Of je nou re-integreert na een Burn-out of net een leidinggevende functie hebt gekregen; er zijn altijd momenten dat een coachingstraject van pas kan komen. Bij Creating Insights geloven we ook wat coaching betreft in maatwerk. Daarom kijken we eerst zorgvuldig wat de vraag is, om vervolgens op basis van die kennis het beste traject samen te stellen.

Naast maatwerk, bieden we ook meer algemene coachingstrajecten, geschikt voor meerdere deelnemers. Persoonlijke leiderschap, dealen met werkdruk, zelfverzekerd communiceren, podiumpresentatie en ga zo maar door. Let wel, het zijn algemene coachingstrajecten, maar uiteraard is er ook steeds aandacht voor specifieke aandachtsgebieden en maatwerk.

Wij bieden:

 • Ervaren adviseurs die je zorgvuldig matchen met een passende coach
 • Coaching op alle levels: personal en executive coaching, team- en organisatiecoaching
 • Online en offline coaching
 • Engelse coaching ook mogelijk
 • Persoonlijk aanpak

Ongeacht jouw rol in de financiële sector, is het continu bijwerken van je expertise en inzicht essentieel. Dit geldt des te meer voor Accountants (RA & AA) en Registercontrollers (RC), die de jaarlijkse verplichting hebben om hun voortdurende professionele ontwikkeling (PE) na te streven. Dit zorgt ervoor dat professionals hun deskundigheid behouden en up-to-date blijven met trends in hun vakgebied. De cursussen en studieprogramma’s aangeboden door Creating Insights voldoen volledig aan de vereisten voor voortdurende educatie. Voldoe moeiteloos aan je PE-verplichtingen door deel te nemen aan een programma van Creating Insights.

Wij bieden een voordelig PE-abonnement aan waarmee je medewerkers individueel kunnen deelnemen aan de trainingen waar zij interesse in hebben. 

Naast onze locatie in Den Haag, openen we binnenkort een nieuwe vestiging in Wassenaar. Deze prachtige plek, ooit de residentie van koning Willem Alexander, biedt de perfecte achtergrond voor inspirerende vergaderingen, creatieve heisessies en strategische bijeenkomsten.

Boeken is al mogelijk voor het voorjaar van 2024. 
Hier bieden we:

 • Exclusieve meeting arrangementen: De nieuwe ruimtes zijn beschikbaar voor uiteenlopende doeleinden. Denk aan een boardmeeting, een teamvergadering, een jaarafsluiting met het hele bedrijf, noem het maar op. Dit biedt je meer vrijheid om onze faciliteiten te gebruiken op een manier die het beste past bij jouw behoeften.
 • Diverse ruimtes: We introduceren verschillende meetingrooms met unieke thema’s, elk ontworpen om een specifieke sfeer te creëren die creativiteit en samenwerking bevordert. De ruimtes hebben een capaciteit van 5 tot 20 personen, en zijn ook in combinatie of per verdieping te reserveren.
 • Natuurlijke omgeving en gratis parkeren: Onze locatie in Wassenaar is niet alleen omgeven door natuur, maar biedt ook voldoende gratis parkeermogelijkheden.
 • Koninklijke sferen: Wandel in de pauze door landgoed de Horsten of boek een sessie in de voormalige vergaderzaal van de koning!
 • Compleet trainingsaanbod: Net als op onze locatie in Den Haag, kun je binnenkort ook in Wassenaar ons volledige aanbod aan trainingen boeken.
 • Perfecte service en catering: Verwacht hoogwaardige service, heerlijke catering en warme ontvangst.

Praktijkvoorbeelden

Onze werkwijze

Stap 2

Inventarisatie

Stap 3

Ontwerp

Stap 4

Uitvoering

Stap 5

Evaluatie

Wij werken voor

Informatie aanvragen of afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Wij bespreken graag samen jouw wensen en behoeften tijdens een vrijblijvende intake, zodat een passend leertraject opgesteld kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu informatie aan via het formulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.

 

Creating Insights is door de CEDEO geaccrediteerd.

We garanderen deelnemers een aanbod dat voldoet aan de kwaliteitseisen van CEDEO en bieden gecertificeerde PE-uren aan.

 

Een voorstel op maat ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 5

Waar kan je onze hulp bij gebruiken?
Meerdere opties mogelijk