Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inzicht creëren. Daar is maatwerk voor nodig

Al onze opleidingen richten zich op de wensen van onze opdrachtgevers. Zo maken we het mogelijk om tegelijk laagdrempelig te zijn (want de kennis borduurt voort op de reeds aanwezige kennis) én leiden we deelnemers op tot het gewenste niveau. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen waardoor het aanbod van onze opleidingen direct toepasbaar is in de praktijk. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

Inzicht creëren. Daar is maatwerk voor nodig.

Daarom Creating Insights

Creating Insights onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en praktijkgerichtheid bij het afstemmen van ons aanbod op uw trainingsbehoefte. We willen aansluiten op uw praktijk, zodat de deelnemers na het volgen van onze programma’s hun opgedane kennis meteen kunnen toepassen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het traject de deelnemers inspireert: wij geloven dat een traject maximale output oplevert als de deelnemer zich uitgedaagd en aangesproken voelt. Creating Insights geeft u de beste trainingen, gedoceerd door deskundige trainers. Effectief, Persoonlijk en Praktijkgericht.

Creating Insights beschikt over een eigen leslocatie in Den Haag.

Onze leslocatie

In ons historische pand bevinden zich drie sfeervolle leslokalen. Kies je voor een training op onze locatie, dan verzorgen wij indien gewenst de maaltijd. Hiervoor werken wij samen met cateraar Karsten Kuipers. Zij gebruiken biologische producten, lokale leveranciers en besteden veel aandacht aan de herkomst van de ingrediënten.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

De trainingen worden regelmatig aangeboden en zijn beschikbaar voor iedereen die zich op specifieke vlakken verder wil ontwikkelen. Daarnaast zijn voor alle opleidingen Incompany trajecten mogelijk. Hier bepaalt u zelf hoe lang de opleiding mag duren, waar de lessen plaatsvinden en in welke taal de lesstof behandeld wordt. De trainingen worden ook in het Engels aangeboden.

Vraag nu informatie aan via het formulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.

Creating Insights is door de CEDEO geaccrediteerd.

We garanderen deelnemers een aanbod dat voldoet aan de kwaliteitseisen van CEDEO en bieden gecertificeerde PE-uren aan.

 

Creatief omgaan met nieuwe inzichten: ‘Creating insights’ dus

Onze docenten

Onze docenten worden zorgvuldig gescreend op zowel kennis als didactische vaardigheden. Want kennisoverdracht is niet alleen: doceren. Het is ook: doseren, oftewel; de hoeveelheid kennis afstemmen op de behoefte van de deelnemer. Het helpt bovendien als die kennis op een originele en niet al te schoolse manier wordt overdragen. Studies hebben uitgewezen dat het creatief omgaan met nieuwe inzichten de meeste grip op de stof biedt: ‘Creating insights’ dus. Onze docenten weten dat, en delen hun expertise graag.

Wij werken voor