Creating Insights biedt opleidingstrajecten voor de Finance Professionals binnen uw organisatie

Creating Insights is uw partner in opleidingstrajecten voor Finance Professionals. We bieden momenteel 27 verschillende opleidingen aan. Voor ons aanbod kijken we naar de ontwikkelingen in de markt en zorgen we dat de inhoud altijd actueel is.

Als Finance Professional is het belangrijk dat kennis up-to-date is. De financiële wereld verandert snel en innovaties zijn aan de orde van de dag. Wij maken het mogelijk om op laagdrempelige wijze de nieuwste kennis en vaardigheden op te doen. Direct toepasbaar in de praktijk en altijd met oog voor persoonlijke vraagstukken.

De focus ligt hierbij op 3 kerngebieden:

  • Financiële Technologie en Innovatie
  • Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling
  • Financiële Updates

NBA registratie
Onze opleidingen zijn NBA geregisterd en worden ontwikkeld door vooraanstaande ervaringsspecialisten. Onze docenten zijn de beste in hun vakgebied en hebben allemaal zeer veel ervaring met lesgeven, waardoor ze hun kennis optimaal kunnen overdragen.

Onze leslocatie
Creating Insights beschikt over een eigen leslocatie in Den Haag. In ons historische pand bevinden zich twee sfeervolle leslokalen. Kies je voor training op onze locatie, dan verzorgen wij indien gewenst de maaltijd. Hiervoor werken wij samen met cateraar Karsten Kuipers. Zij gebruiken biologische producten, lokale leveranciers en besteden veel aandacht aan de herkomst van de ingrediënten.

Incompany trainingen
Alle trainingen worden regelmatig aangeboden en zijn beschikbaar voor iedereen die zich op specifieke vlakken verder wil ontwikkelen. Daarnaast zijn voor alle opleidingen Incompany trajecten mogelijk. Hier bepaalt u zelf hoe lang de opleiding mag duren, waar de lessen plaatsvinden en in welke taal de lesstof behandeld wordt. De trainingen worden ook in het Engels aangeboden.