Ontdek onze
Vergaderarrangementen

Kies uit 2 unieke locaties en diverse sfeervolle zalen

DD slash MM slash JJJJ

Koninklijk Vergaderen

Op 2 prachtige locaties in Zuid-Holland ben je welkom voor het boeken van diverse ruimtes. Deze locaties bieden de ideale setting voor inspirerende vergaderingen, creatieve heisessies en strategische bijeenkomsten. De sfeervolle boardroom in Wassenaar op Landgoed de Horsten was voorheen de vergaderzaal van Koning Willem Alexander, en ook de andere meetingrooms zijn voorzien van een Koninklijk tintje. Welke ruimte je ook kiest, bij ons ben je verzekerd van gastvrijheid, goede service en een unieke ervaring. 

fasciliteiten

Daarom kies je voor meetings bij Creating Insights

Volledig Verzorgd

Verwacht sfeervolle meetingrooms met gratis wifi, en onbeperkt koffie, thee en snacks. Wij verzorgen indien gewenst ook heerlijke duurzame catering.

Diverse Doeleinden

Ruimtes vanaf 3 tot 20 personen. In Wassenaar ook samen te boeken, perfect voor b.v. een heidag met meerdere workshops, tot 50 man.

Bereikbaarheid

Den Haag: per auto en trein (15 min. lopen vanaf DH Centraal). Wassenaar: uitstekend bereikbaar per auto - met gratis parkeergelegenheid.

Aanvullende Opties

Ben je op zoek naar meer dan alleen een ruimte? Wij helpen graag met de invulling van jouw plannen, door middel van een training, een coach of een dagvoorzitter.

Onze locaties

Wassenaar

Landgoed de Horsten

Den Haag

Nabij het Haagse Bos

Onze werkwijze

Bij Creating Insights staan we voor kwaliteit. We werken op een vaste manier, om te garanderen dat elke klant de service krijgt die verwacht wordt.

01

Bespreken wensen

We denken graag mee over welke ruimte het beste bij jouw wensen en organisatie past. Ook over cateringopties of logistiek adviseren we met plezier. 

02

Offerte op maat

We zetten alles netjes voor je op papier en zorgen voor een duidelijk aanspreekpunt voor al je vragen. 

03

Geslaagde dag

Is alles akkoord? Dan zorgen we ervoor dat je een perfecte ervaring te wachten staat in één van onze mooie vergaderruimtes. 

Wat onze klanten zeggen

Vergaderarrangement (informatie) aanvragen

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Laat leeg indien onbekend
Laat leeg indien onbekend
Naar welke service gaat je interesse uit?
Optioneel - Meerdere keuzes mogelijk

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. 

Wij bespreken de details graag met je en maken een voorstel op maat.

Vraag nu informatie aan via het formulier, bel direct naar 070 – 312 20 89 of plan zelf een afspraak met ons in via Calendly.

 

 

 

 

.