Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chat GPT en AI: De opleiding

Digitale Vaardigheden

Chat GPT en AI: De toepassing van deze technologie wordt nu al beschouwd als één van de grootste efficiency slagen van de afgelopen decenia. Deze tools zijn niet alleen voor tech-giganten; ze zijn toegankelijk en waardevol voor iedereen.

Door het begrijpen en beheersen van ChatGPT en AI open je de deur naar ongekende mogelijkheden: van het optimaliseren van klantenservice tot het genereren van creatieve content met slechts een paar regels tekst. Maar het gaat niet alleen om wat deze technologieën nú kunnen doen. Het gaat om de toekomst die ze vormgeven.

Creating Insights verzorgt actuele AI-trainingen voor zowel beginners als ervaren professionals. Ons voortdurend bijgewerkte curriculum weerspiegelt de nieuwste AI-ontwikkelingen. Het is niet nodig om de betaalde versie aan te schaffen om deel te nemen aan de training.

Met honderden tevreden deelnemers en een gemiddelde beoordeling van 9,3 staan de AI-trainingen van Creating Insights garant voor kwaliteit.

De opleiding is logisch opgebouwd om je alles te laten ontdekken over het onderwerp. We starten met de uitgebreide mogelijkheden van ChatGPT, zodat je begrijpt wat het allemaal kan. Vervolgens verdiepen we ons in het technische stuk, zoals het maken van je eigen chatbot. Met no-code automation tools laten we zien hoe je taken makkelijker kunt automatiseren. Tenslotte verkennen we de creatieve kant van AI, waarmee grenzen van contentcreatie verlegd worden. Elk deel van de training sluit aan op het vorige, zodat je aan het eind een volledig en helder beeld hebt van de kracht van deze technologieën.

Let op: de opleiding is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met Chat GPT; die het al (af en toe) gebruiken, maar hier meer over willen leren. Is Chat GPT echt helemaal nieuw voor je? Dan raden we aan eerst de Chat GPT en AI Workshop te volgen (niet verplicht, wel handig).

Tijdens de opleiding komen in 4 dagdelen de volgende onderwerpen aan bod:

Deel 1: AI & CHATGPT Advanced

In het eerste deel van de training verkennen we AI-oplossingen zoals taalmodellen en chatbots, data-analyse, computer vision, processen automatiseren en AI-speech. Dit onderdeel is nieuw vanaf juni 2024! Daarnaast behandelen we praktijkvoorbeelden en gaan we aan de slag met advanced prompt engineering en bijbehorende oefeningen.

Deel 2: Bouw je eigen AI Chatbot

Het tweede deel begint met een introductie tot AI-chatbots en verkent de verschillende mogelijkheden, kansen en tekortkomingen. We laten praktijkvoorbeelden zien en begeleiden je bij het bouwen van je eigen AI-chatbot.
Je eigen AI-chatbot bouwen!

Deel 3: No-code automatiseren met AI

In het derde deel maken we kennis met no-code automation tools. We laten voorbeelden en tutorials zien van een bekende no-code automation tool en demonstreren hoe AI-componenten gebruikt kunnen worden om processen te automatiseren. Je krijgt ook de kans om je eigen processen te automatiseren door middel van oefeningen.

Deel 4: Creatieve Generatieve AI

Het vierde deel richt zich op de creatieve mogelijkheden van AI, zoals text to speech, music, image, video en 3D. We behandelen verschillende voorbeelden en geven je de kans om zelf aan de slag te gaan met oefeningen. We sluiten af met een toekomstperspectief op deze technologieën.

Voor wie?

Iedereen die ChatGPT vaker heeft gebruikt of de Workshop Chat GPT en AI voor beginners heeft gevolgd en meer wil leren over de betaalde versie, AI-chatbots, automatiseren met AI en creatieve Generative AI-tools. De opleiding is diepgaander en praktischer dan de workshop.

Incompany mogelijkheden

Maatwerktrainingen zijn mogelijk vanaf 5 personen. Wil jij met je eigen team de wereld van AI ontdekken, dan passen we de training helemaal aan naar jullie trainingsbehoeftes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om losse onderdelen van deze opleiding te volgen. Of volg gezamenlijk de introductieworkshop en geef je medewerkers vervolgens de mogelijkheid om zich aan te melden voor AI-trainingen die het beste passen bij hun functie. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee voor een AI-training op maat.

Bekijk hier de Incompany-pagina over AI-trajecten.

Overzicht AI Trainingen:
Copilot Training (2 dagdelen)
ChatGPT Workshop (1 dagdeel)
E-learning ChatGPT Basis (eigen tempo)
ChatGPT en AI Opleiding (4 dagdelen)
Maatwerktrainingen (in overleg)

Data

  • 29 augustus, 5 september, 12 september en 19 september 2024 (klassikaal)
  • 5 november, 12 november, 19 november en 26 november 2024 (klassikaal)

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Den Haag en Online

Aantal plekken

12

Kosten

€ 995,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

De trainer is ontzettend goed thuis in het onderwerp en kan op een zeer praktische manier uitleggen wat ChatGPT & AI is en hoe je het kunt toepassen. Een aanrader! – Lisa Neerbos, Manager Planning en Control Ziekenhuis Rivierenland

Feeling inspired and mesmerized by AI and ChatGPT as I step out today. Feeling energized by all the new opportunities. Excited to have such a great new assistant on hand. Great session hosted by Creating Insights – Roy Scheepens, Director Global Marketing and Sales at Philips

Een hele leuke training. Erg leerzaam ook. Tijdens de training ontdek je verschillende manieren om ChatGPT te gebruiken. Het is een systeem dat steeds meer wordt toegepast en je kunt het op diverse manieren in verschillende functies gebruiken. – Nasneen Khodabaks, Recruitment Manager

Heldere praktische workshop, duidelijk hoe het werkt en zeer leuk om te zien dat het direct toepasbaar is. De trainer vertelt het ook zeer enthousiast. – Stanley Schardijn, Founder Finbridge

Erg interessant materiaal en leuk gepresenteerd. De trainer is overduidelijk een expert in zijn veld, waardoor we extra tips en tricks kregen. Interactieve insteek van de training en een goed verzorgd diner. Al met al, zeker een aanrader! – Jesse Schog, Finance Consultant Bas Consultancy

Chat GPT en AI: De opleiding

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.