Search
Close this search box.

Teambuilding Training

De focus van deze training ligt op het uitbreiden, versterken en verdiepen van de communicatieve vaardigheden. De docenten zijn erop getraind om de kennis, ervaring en kunde van deelnemers te koppelen aan praktische opdrachten, oefeningen en theoretische modellen. Door deze aanpak kan iedere deelnemer het optimale resultaat uit de training halen.

Teambuilding Training

Na een lange tijd thuiswerken gaan veel bedrijven weer (gedeeltelijk) terug naar kantoor. Hoe was dat ook al weer? Wie zijn we ook alweer? Misschien zijn er wel nieuwe collega’s. Hoe gaan we als team enthousiast verder?

‘We zijn een hecht team‘ is het eerste wat een succesvol team over hun succes wil melden. Iedereen die ooit deel uitmaakte van een succesvol team doorziet de impact en de diepgang van deze opmerking. Aandacht voor de samenwerking is de sleutel tot elke succesvolle onderneming.

Deze training zorgt ervoor dat het team beter gaat samenwerken en elkaar beter gaat begrijpen. Een goede samenwerking kent de juiste mix tussen inhoud, proces en samenwerking. Aandacht voor de betrekkingen tussen teamleden verbetert de communicatie, geeft energie in teams, vermindert ziekteverzuim, voorkomt werk gerelateerde burn-out en voortijdig vertrek.

In 2 dagdelen zorgen we dat we elkaars kwaliteiten benoemen en benutten en dat de klantgerichtheid naar andere afdelingen naar een hoger niveau wordt getild.

back on track

Maatwerk

Bij het aanbieden van maatwerk onderscheidt Creating Insights zich door haar nadruk op persoonlijke aandacht en praktijkgerichtheid. De trajecten en programma’s stemmen we af op uw trainingsbehoeften. Ons doel is dat deelnemers startklaar zijn om de opgedane kennis direct te kunnen toepassen in de praktijk. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het traject de deelnemers inspireert: wij geloven erin dat een traject maximale output oplevert als de deelnemers zich uitgedaagd en aangesproken voelen. Het beste uit de praktijk, gedoceerd door deskundige trainers: effectief, persoonlijk en praktijkgericht.

 

De focus van deze training ligt dan ook op het uitbreiden, versterken en verdiepen van de communicatieve vaardigheden. De docenten zijn erop getraind om de kennis, ervaring en kunde van deelnemers te koppelen aan praktische opdrachten, oefeningen en theoretische modellen. Door deze aanpak kan iedere deelnemers het optimale resultaat uit de training halen.

Contact

Meer weten? Heb je nog vragen of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089 of je kan ons een bericht sturen.

 

“De docente was zeer kundig en heeft ons op een ongedwongen manier met elkaar laten samenwerken tijdens deze dag. Op deze manier hebben we als team een leuke dag met elkaar beleefd!” – Sibel Yildiz, Manager Finance de Viersprong

back on track
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan