Search
Close this search box.

Cedeo-erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen

Creating Insights is op alle punten van het onderzoek met een tevreden of een zeer tevreden beoordeeld. Mede hierdoor hebben wij per januari opnieuw een Cedeo-erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen.

In ons streven naar het leveren van kwaliteit bij het uitvoeren van onze trainingen, hebben wij een Klanttevredenheidsonderzoek aangevraagd bij Cedeo. Met als doel om wederom in aanmerking te komen voor de Cedeo-erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen.

Cedeo is een volstrekt onafhankelijke organisatie. Zij helpen binnen bedrijven en organisaties de opleidingsvragen te beantwoorden. Bij voorkeur worden dié opleidingsinstituten geadviseerd, waarvan uit onderzoek is gebleken dat zij recent naar volle tevredenheid opleidingen hebben verzorgd. daarnaast voldoen deze opleidingsinstituten aan aanvullende criteria op het gebied van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Om de instituten aan derden te kunnen adviseren voert Cedeo een Klanttevredenheidsonderzoek uit. Voor het natrekken van referenties heeft Cedeo Creating Insights gevraagd een lijst op te stellen van de afnemers van onze opleidingen en trainingen. Vervolgens hebben zijn onze klanten gebeld en vragen gesteld over:

  • Voortraject
  • Programma
  • Uitvoering en materiaal
  • Natraject
  • Organisatie en administratie
  • Relatiebeheer
  • Algemene tevredenheid

Creating Insights is op alle punten van het onderzoek met een tevreden of een zeer tevreden beoordeeld. Mede hierdoor hebben wij per januari opnieuw een Cedeo-erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen.

Als sterke punten van CIU worden nog specifiek genoemd: “De klantvriendelijkheid en servicegerichtheid” en “de inhoudelijk sterke trainingen die worden geleid door capabele trainers”.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?? Plan hier een afspraak in en we vertellen je graag meer. Zelf een opleiding of training volgen kan natuurlijk ook bekijk hier onze opleidingen.

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan