Veilig trainen bij Creating Insights

1ste Stap openingsplan voor Trainingsinstellingen op 28 april 2021:
De onderstaande informatie is gebaseerd op de informatie op de overheidswebsite en van na de aanpassing van 20-4-2021. Wij sluiten aan bij het kabinet om in 3 maanden de trainingslocaties volledig te openen, zodat aan het einde van de zomer weer bijna alles kan. Trainer en deelnemers houden zich te allen tijde aan de basisregels tegen verspreiding van corona. 
Vanaf 29 april kunnen trainingen ook in de avond gegeven worden, want de avondklok wordt afgeschaft. 

Incompany-trainingen: Kantoren en bedrijven zijn besloten locaties. Deze plaatsen zijn dus niet gesloten. Cursussen en opleidingen die door het bedrijf zelf worden aangeboden voor de werknemers kunnen daarom doorgang vinden waarbij men zich houdt aan de basisregels tegen corona zoals 1,5 meter en handen wassen (zie ook Rijksoverheid).

Aan de Rijksoverheid hebben wij de vraag gesteld of trainingen in besloten plaatsen (eigen bedrijfspand) is toegestaan. Het antwoord op vraag is ja, het aanbieden van trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen is toegestaan met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter. 
Wel is het zo dat de veiligheidsregio’s in het toezicht bepalen of een plaats als besloten dan wel publiek wordt aangemerkt. Zij hanteren daarbij de uitgangspunten uit de   ‘Tijdelijke wet maatregelen covid-19’  
zie punt 3.2: D en 4.2: E

Trainingen kunnen doorgaan volgens de genoemde uitzonderingen op de regels voor binnenruimtes tot 30 personen op de site van de Rijksoverheid
Voor de locaties die nog wel open zijn geldt een uitzondering op het maximale aantal van 30 personen per ruimte.

Wij kijken ernaar uit jullie weer te verwelkomen! Klik hier voor de opleidingsagenda

Vragen? Mail naar opleiding@ciu.nl