Copilot: Microsoft AI-assistent

Digitale Vaardigheden

Ontdek Copilot: jouw persoonlijke AI-assistent voor verhoogde productiviteit

Copilot transformeert je manier van werken door de geavanceerde kracht van kunstmatige intelligentie te koppelen aan jouw dagelijkse activiteiten. Door een brug te slaan tussen ChatGPT en Microsoft 365, benut Copilot de mogelijkheden van grote taalmodellen samen met jouw data in Microsoft Graph en apps. Het resultaat? Jouw woorden worden omgezet in acties, waardoor Copilot uitgroeit tot het ultieme hulpmiddel voor productiviteit.

Deze training is ook als Incompany-training te boeken vanaf 4 personen.

In onze training leer je hoe Copilot je werkprocessen kan versnellen, verbeteren en aangenamer kan maken. Aan het einde van de sessie ben je volledig uitgerust om deze revolutionaire technologie zelfstandig te benutten en optimaal te integreren in je werkzaamheden. Beschikbaar in zowel Nederlands als Engels, biedt de opleiding een diepgaande blik op de functionaliteiten en mogelijkheden van Copilot binnen de Microsoft 365 apps.

Wat je leert:

  • Diepgaande kennis van Copilot: begrijp de werking, mogelijkheden, en hoe je het effectief inzet.
  • Best practices: ontvang praktische tips en trucs voor het optimaliseren van Copilot.

Waarvoor kan je Copilot gebruiken? 

  • Automatiseer de creatie van complexe documenten in Word door instructies te geven aan Copilot, zoals het opstellen van een projectvoorstel gebaseerd op specifieke richtlijnen.
  • Gebruik Copilot om dynamische Excel-analyses te genereren, zoals voorspellende modellen of geautomatiseerde budgetoverzichten, door simpelweg te beschrijven wat je nodig hebt.
  • Laat Copilot assistentie bieden bij het opstellen van samenhangende en professionele e-mails in Outlook, door context te geven over de gewenste toon en inhoud.
  • Ontwikkel indrukwekkende PowerPoint-presentaties met behulp van Copilot door een thema en de kernpunten van je presentatie te beschrijven, en laat het de rest invullen met relevante ontwerpen en inhoud.
  • Integreer Teams om efficiënter samen te werken door Copilot te gebruiken voor het samenvatten van vergaderingen, het voorstellen van actiepunten, of het plannen van toekomstige afspraken gebaseerd op discussies.
  • Zet Copilot in voor het snel zoeken naar informatie binnen je bedrijf, door het toegang te geven tot SharePoint documenten en deze te analyseren voor relevante antwoorden.
  • Laat Copilot ondersteunen bij het beheren van je agenda door slimme suggesties te doen voor afsprakenplanning op basis van je voorkeuren en beschikbaarheid, geïntegreerd met Outlook en Teams.

Benodigdheden:

Voor deze training is een laptop benodigd. Je gaat tijdens de les oefenen met de gratis Copilot variant. De betaalde versie wordt  uitgebreid behandeld en hier wordt klassikaal mee geoefend. Je hoeft deze versie dus niet zelf aan te schaffen.

Waarom Copilot een aanvulling is op onze ChatGPT training?

Copilot breidt de mogelijkheden van ChatGPT uit door integratie met Microsoft 365 apps en je eigen data, waardoor je toegang krijgt tot gepersonaliseerde informatie en ondersteuning voor een breed scala aan taken. Door het leren gebruiken van Copilot, til je jouw productiviteit, creativiteit, en vaardigheden naar een hoger niveau.

Deze training is los van de ChatGPT Workshop en Opleiding te volgen, maar is ook nuttig als je deze trainingen al gevolgd hebt. Voor persoonlijk advies kan je ons altijd bellen of mailen, of laat een bericht achter via het contactformulier.

Overzicht AI Trainingen:

Copilot Training (2 dagdelen)
ChatGPT Workshop (1 dagdeel)
E-learning ChatGPT Basis (eigen tempo)
ChatGPT en AI Opleiding (4 dagdelen)
Maatwerktrainingen (in overleg)

Data

  • 26 augustus en 2 september 2024

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 695,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Dit is de boeiendste training die ik ooit heb gevolgd en wat een interessante en leuke trainer! Hij is sympathiek en overtuigend. Hij inspireert me direct aan de slag te gaan. Graag volg ik nog een verdiepingstraining als ik er een tijdje mee heb gewerkt. – Judith Verlinden, Business Unit Manager

Copilot: Microsoft AI-assistent

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.