Coachingstraject Creating Insights

Alles om ons heen is continu in beweging, en aan verandering onderhevig. Hierdoor is het niet altijd gemakkelijk om ons zelf staande te houden, en aan elke vraag te kunnen voldoen.

Coachingstraject

Alles om ons heen is continu in beweging. Hierdoor is het niet altijd gemakkelijk om onszelf staande te houden en aan elke vraag te kunnen voldoen. Coaching is er op gericht om ingesleten patronen in gedragen overtuiging te herkennen en deze in positieve zin te veranderen.

Wij organiseren coachingstrajecten voor verschillende doeleinden:

 • Omgaan met conflicten en emoties
 • Op een acceptabele manier grenzen stellen aan anderen
 • Balans tussen privé en zakelijk verbeteren (bijvoorbeeld door Covid-19)
 • Effectief leren communiceren
 • Barrières overwinnen
 • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling ontdekken
 • Meer levensvervulling en balans in je leven ervaren
 • Meer bezieling krijgen in je werk
 • Inzicht in je drijfveren en belemmeringen

Wij hanteren de volgende uitgangspunten:

 • Een coachingstraject bestaat meestal uit 5 sessies van 1,5 tot 2 uur per sessie.
 • Elk traject wordt voorafgegaan door een intakegesprek waarin de behoeften, doelen en randvoorwaarden worden bepaald.
 • We plannen in overleg drie sessies met steeds ca. 3 weken ertussen. De resterende twee sessies worden naar persoonlijke behoeften in de tijd weggezet. Binnen 6 maanden na aanvang zal het traject (5 sessies) zijn afgerond.
 • De sessies kunnen zowel live als online plaatsvinden, of een mix ervan.
 • Aan het intakegesprek zitten geen kosten verbonden als de coachee besluit niet te kiezen voor de coaching, of als de coach adviseert om de coaching bij een andere professional onder te brengen.
 • Coaches

 

Manon is als schrijfster en als coach gefascineerd door de kracht van verhalen. Samen met jou kijkt ze naar je levensverhaal om je inzicht te verschaffen in je drijfveren en je belemmeringen. Door middel van gerichte schrijfopdrachten en gesprekken kom je erachter wat je wilt en wat je niet (meer) wilt. Misschien wil je leren grenzen te stellen en om te gaan met kritiek, of wil je juist af van stress en prestatiedruk? Manon helpt je op basis van je verhaal inspirerende én realistische doelen te verwoorden. Zo zet je een stap in je persoonlijke ontwikkeling en in je effectiviteit op de werkvloer.

Harrie  is een inspirerend initiator met een commerciële achtergrond en de ambitie om mensen te helpen om hun kwaliteiten beter in te zetten. Sterk analytisch en communicatief ingesteld, werkend vanuit duidelijke doelstellingen naar tastbare resultaten. Aanpak die gericht is op stretchen van jouw persoonlijke kracht met respect je incasseringsvermogen.

Manon H. heeft een achtergrond als paramedisch therapeut, docent en trainer. Ze heeft zich in de loop der jaren verdiept in o.a. mindfulness, psychologie, (gedrags) coaching en emotioneel lichaamswerk. Ze werkt vanuit een holistische visie en ondersteunt mensen graag balans te vinden tussen het denken en voelen. “Het traject is uniek, net als jij. Samen gaan we op onderzoek naar jouw talenten, wensen, valkuilen en patronen. Op een heldere en doelgerichte manier vinden we de aanpak

Bij Henk zijn groei en ontwikkeling in de brede zin van het construct zijn liefdes. Het leven leuker, effectiever en mooier maken door goede en slimme beslissingen te nemen en te genieten van succes. De persoonlijke ontwikkeling van mensen, het teams gemakkelijker en beter te laten samenwerken en organisaties op strategische wijze helpen om de volgende stap te plannen en te maken. Dat zijn de dingen die hem energie geven.

Contact

Meer weten? Heb je nog vragen of benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089 of je kan ons een bericht sturen.

Creating Insights Opleidingenwordt Creating Insights
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan