De Toekomstgerichte Controller: Maatwerk Training voor Jouw Organisatie


In de snel veranderende wereld van vandaag is de rol van de controller niet meer beperkt tot het simpelweg rapporteren van cijfers. Controllers worden steeds vaker gezien als strategische partners binnen hun organisaties, die niet alleen financieel inzicht bieden, maar ook bijdragen aan belangrijke beslissingen en strategische richtingen. Bij Creating Insights begrijpen we deze verschuiving en hebben we een nieuwe, op maat gemaakte training ontwikkeld om controllers te helpen deze uitdagende rol effectief te vervullen: de Toekomstgerichte Controller training.

Wat houdt de Toekomstgerichte Controller training in?

Onze Toekomstgerichte Controller training is ontworpen om controllers te helpen wendbaar en veerkrachtig te blijven in hun steeds evoluerende rol. De training biedt een combinatie van theoretische kennis en praktische toepassingen, zodat deelnemers de opgedane kennis direct kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

  1. Van financieel rapporteur naar business partner

In deze module leren deelnemers hoe ze een onmisbare strategische partner kunnen worden binnen hun organisatie. Ze krijgen inzicht in de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en leren hoe ze deze kunnen vertalen naar hun eigen rol. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het begrijpen van de context waarin je als controller opereert, risicomanagement, en het belang van de kwaliteit van besluitvorming.

  1. Toekomstbestendige controller

De wereld verandert snel en organisaties moeten zich voortdurend aanpassen om relevant te blijven. Deze module richt zich op de vaardigheden die nodig zijn om als controller wendbaar en veerkrachtig te blijven. Deelnemers leren hoe ze strategische analyses kunnen maken, kansen en bedreigingen kunnen identificeren, en welke tools en methodieken ze kunnen gebruiken om hun organisatie toekomstbestendig te maken.

  1. Communicatieve vaardigheden

Effectieve communicatie is cruciaal voor controllers, vooral wanneer ze functioneren als strategische partners. In deze module versterken deelnemers hun gespreks- en interviewtechnieken en leren ze omgaan met weerstand en druk. Ze krijgen de kans om deze vaardigheden te oefenen met een trainingsacteur, wat een unieke en effectieve leerervaring biedt.

Waarom kiezen voor Creating Insights?

Bij Creating Insights geloven we in de kracht van maatwerk. Elke organisatie is uniek, en daarom passen we onze trainingen aan de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie aan. Hier zijn enkele redenen waarom onze training de juiste keuze is voor jou:

Persoonlijke aandacht: We werken met kleine groepen om maximale interactie en leereffect te garanderen.
Praktijkgericht: Onze trainingen bieden direct toepasbare inzichten en vaardigheden, zodat je het geleerde meteen kunt inzetten.
Inspirerend: We zorgen ervoor dat onze trainingen uitdagend en motiverend zijn, zodat deelnemers het beste uit zichzelf kunnen halen.
Flexibele data en tijden
Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om tijd vrij te maken voor training. Daarom bieden wij flexibele data en tijden aan die passen bij jouw agenda. De training omvat vier sessies van 17:00 tot 20:30, inclusief diner, zodat je kunt leren en netwerken in een ontspannen setting.

Klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen?
Als je klaar bent om je rol als controller te verdiepen en je carrière naar een hoger niveau te tillen, neem dan contact met ons op voor meer informatie en om een maatwerktraject voor jouw organisatie te plannen. Bij Creating Insights staan we klaar om je te helpen bij elke stap van je professionele ontwikkeling.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Toekomstgerichte Controller training je kan helpen om een strategische partner binnen je organisatie te worden!

070 312 20 89
opleiding@ciu.nl

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan