Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe overleef ik thuiswerken?

Hoe overleef ik thuiswerken?

Nederland is al bijna een jaar in de ban van het coronavirus. Voor veel mensen heeft dit grote veranderingen teweeggebracht in de manier van leven én van werken. Dat was niet altijd even makkelijk en heeft een hoop improvisaties en aanpassingen van ons gevraagd. 

Creating Insights heeft na vele verzoeken een speciale online training ontwikkeld om antwoord te geven op de vraag die ons allen bezighoudt: Hoe overleef ik thuiswerken?

Tijdens deze training blikken we terug op de afgelopen maanden. Waar ben jij tegenaan gelopen? Samen met collega’s doe je ideeën op om thuiswerken zo prettig mogelijk te maken en het optimale uit je werkdag te halen. Hoe start je bijvoorbeeld de ochtend, reactief of pro-actief? Jullie delen tips en tricks en brainstormen over oplossingen voor problemen waar je tegenaan loopt.

Natuurlijk blikken we ook vooruit. Hoe kunnen we blijven doen waar we goed in zijn, met alle mogelijke maatregelen in het verschiet? Welke rol speelt jouw organisatie hierin? En welke invloed heb jij zelf? Ontdek manieren om contact met collega’s te onderhouden en om de scheiding tussen werk en privé te bewaren. 

Deze training is een must voor iedere thuiswerker! Na afloop heb je nieuwe inzichten opgedaan en vele handvatten om direct toe te passen op je eigen thuiswerksituatie. Zo wordt thuiswerken niet alleen leuker, maar ook effectiever!

Incompany

We kunnen dit programma op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 0641011978  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Benieuwd naar onze masterclasses? Klik hier.

Hoe overleef ik thuiswerken?
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan