Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lezing: Een betere werk/privé balans en meer ontspanning

Tijdens deze interactieve lezing legt onze spreker je uit hoe je ervoor kan zorgen dat je hele jaar een betere balans hebt.

Leef je om te werken of werk je om te leven? Dit is een veel gestelde vraag als het gaat om de balans tussen werk en privé. Tijdens deze interactieve lezing legt onze spreker je uit hoe je ervoor kan zorgen dat je het hele jaar een betere balans hebt.

De huidige situatie van werken is even wat anders. We werken thuis en op kantoor, spreken collega’s soms alleen maar online. Goed thuiswerken is soms uitdagend door kinderen die rondrennen of geen goede werkplek. Het vraagt veel van medewerkers om hier goed mee om te kunnen gaan.

Wil jij je medewerkers of team helpen om wat extra ontspanning toe te voegen aan een werkdag? Om zo meer energie, ontspanning en veerkracht te ervaren bij de medewerkers? Tijdens deze lezing leer je hoe ontspanning werkt, hoe je dit kunt toepassen en beter kan integreren in je werkdag. Dit doen we op een toegankelijke en down-to-earth manier, afgestemd op het bedrijfsleven.

Meer weten? mail opleiding@ciu.nl of bel 070-3122089

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan