SPEELRUIMTE-IN-JE-AGENDA-SESSIE

We gaan met jouw team of organisatie de ruimte opzoeken en vertalen naar een praktische verandering in je omgang met agenda.

Een middag om met je team vanuit ontspanning en verbinding te werken aan je eigen agenda

Druk-druk-druk… Herken je dat? Volle agenda. Stress. Pas over een paar weken een nieuwe afspraak kunnen inplannen. Niet of nauwelijks aan ontspanning toekomen. Oftewel, mis je ook die speelruimte in je agenda en je werk/-privéleven? En zou je ook heel graag met je team willen werken vanuit ontspanning en verbinding? Ben je op zoek naar een inspirerende boost waarbij je teamleden weer energie voelen stromen en verbinding voelen met het team om zo jullie doelstellingen makkelijker te bereiken? En dat allemaal met veel speelsheid en luchtigheid? 

Dan hebben we voor jou en je collega’s de oplossing!

DE SPEELRUIMTE-IN-JE-AGENDA-SESSIE

We gaan met jouw team of organisatie de ruimte opzoeken en vertalen naar een praktische verandering in je omgang met agenda. Hoe we werken is gebaseerd op Theory U. Essentie daarvan is loslaten van wat niet werkt en toelaten wat wel werkt. Daarbij raken we ook de diepere emotionele laag. Want die hangt naar ons idee samen met patronen in gevoel en gedrag rond die volle agenda. Door ook op dat diepere niveau iets in beweging te brengen, onder meer via een opstelling (afgeleid van familieopstellingen), krijg je de kans om zowel praktisch als emotioneel die ruimte vrij te maken. We doen dit met een dynamisch, creatief en speels proces. We bieden naast een opstelling een variatie van verschillende ontspannende werkvormen gericht op presentie en ontspanning, een verdiepende dialoog, een kampvuur gesprek, muziek en een wandeling in de natuur. Deze sessie vindt bij voorkeur plaats op een mooie locatie in de natuur. 

Deze ervaring wil je als team niet missen en zorgt voor speelruimte in de agenda van 2023!


Meer weten? mail opleiding@ciu.nl of bel 070-3122089

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan