Search
Close this search box.

Start het nieuwe jaar sterk: word een betere leider met ‘Coachend Leidinggeven’!

Hey psst jij daar, ja jij leidinggevende, we weten dat je druk bezig bent met functioneringsgesprekken, de organisatie van de kerstborrel en 1001 andere dingen die op je to-do-list staan, maar mogen we je toch even een paar vragen stellen?

Goede voornemens

Het eind van het jaar staat weer voor de deur, tijd voor reflectie en goede voornemens. Hoe ging het dit jaar met jou en je team? Waar ben je trots op? Wat kan beter? En, waarin kan jij nog groeien als leidinggevende? Krijg je al je medewerkers makkelijk mee met veranderingen? Weet je ieders kwaliteiten optimaal aan te boren? Haal je alles uit de functioneringsgesprekken? Lukt het je alle teamleden goed te laten samenwerken?

Coachend leidinggeven

Als je al deze vragen met een volmondig ‘ja’ kan beantwoorden, ga dan snel weer door met waar je mee bezig was. Zo niet, dan is het misschien een heel goed voornemen voor 2024 om onze training ‘Coachend leidinggeven’ te volgen. In deze actieve training ga je samen met ons op zoek naar je eigen coachingsstijl én je onderzoekt de ontwikkeling en de ontplooiing van je medewerkers.   

Persoonlijke ontwikkeling

Klinkt dit interessant? Lees dan nog even door, want wij helpen jou graag je gereedschapskist te vullen met verschillende coachingsmodellen en –technieken zoals het GROWmodel, oplossingsgericht werken en storytelling/listening. Onze training leert je beter om te gaan met weerstand, gestructureerde coachingsgesprekken te voeren én een effectieve coachende rol in je team te vervullen. Natuurlijk besteden we daarnaast veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en geven we je tips om ook na afloop van de training te blijven leren.

Ja, ik wil!

Nou, we houden je niet langer op, je medewerkers rammelen vast alweer aan de poort. Laat het idee deze donkere dagen lekker sudderen als een langzaam garende kalkoen, proef het op de tong als een goed glas rode wijn. Mocht je dan op oudjaar tussen de oliebollen, champagne en het vuurwerk door besluiten: ja ik wil in 2024 stappen zetten in mijn ontwikkeling als leidinggevende, dan staan wij voor je klaar!

Wil je een krachtige start maken in 2024? Neem nu contact op om je plek te reserveren voor onze training ‘Coachend Leidinggeven’. Verbeter je leiderschapsvaardigheden en maak een positieve impact op je team en organisatie!

Dank voor je tijd en hopelijk tot ziens in 2024!

Trainers Creating Insights
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan