Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coachend leidinggeven

Leiderschap en Management

Deze training is beschikbaar als Incompany training vanaf 4 personen of als coaching traject vanaf 1 persoon. Zowel online als klassikaal.

Loopt het niet lekker in je team? Lukt het je steeds maar niet een bepaalde medewerker te motiveren? Natuurlijk kun je een (team)coach inhuren om het probleem met je medewerkers op te lossen, maar dat heeft vaak slechts een tijdelijk effect. Veel duurzamer is het om als leidinggevende zelf die coachende rol te kunnen vervullen. Tijdens deze training leer je coachingsvaardigheden om zelf een omgeving te creëren die het beste in je teamleden naar boven haalt.

Inhoud coachend leidinggeven

In deze actieve training ga je op zoek naar je eigen coachingsstijl én je onderzoekt de ontwikkeling en ontplooiing van je medewerkers. Daarbij concentreer je je op iemands kwaliteiten waardoor hij of zij met meer plezier betere resultaten levert. Je vult je gereedschapskist met verschillende coachingsmodellen en -technieken zoals het GROW-model, oplossingsgericht werken, ‘het goede gesprek’ en storytelling/listening. Samen met je medecursisten ga je daarmee aan de slag, zodat je meteen kunt zien wat wel en niet werkt. Tijdens de training besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en ontvang je tips om ook na afloop van de training te blijven leren.

Voor wie?

Professionals, teamleiders, managers en projectmanagers, die meer uit hun team en individuele medewerkers willen halen door een persoonlijke coachende en effectieve stijl te ontwikkelen.

Na deze training

  • heb je inzicht in je eigen coachingsvaardigheden en coachingsstijl
  • kun je effectief omgaan met weerstand en belemmeringen
  • ben je in staat verschillende coachingsstijlen en -technieken effectief in te zetten
  • kun je een gestructureerd coachingsgesprek voeren
  • vervul je een coachende rol in je team

Data

  • Incompany training (1-4 dagdelen)

Tijden

Locatie

Online of op locatie

Aantal plekken

12

Kosten

€ o.a.,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

De verdieping in de theorie werd door de gehele training heen toegepast op praktijksituaties (echte en fictieve). Hierdoor heb ik concrete handvatten gekregen om effectiever leiding te geven. Ook de discussies met medecursisten hebben hieraan bijgedragen.

Jurgen Limberg, Product Manager & Senior Consultant

Coachend leidinggeven

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook