Time Management

Leer je hoe je jezelf effectief kunt wapenen tegen tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan e-mail en informatie. Dankzij de 3 uur durende training Time Management krijg je rust in je hoofd en meer grip op de dag.

Time Management: Krijg grip op je tijdindeling

Het is makkelijk om overweldigd te raken door alles wat er in onze omgeving gebeurt. Veel mensen werken thuis en dat biedt uitdagingen. Hoe delen we onze tijd in en vinden we de balans tussen werk, familie, vrienden, interesses en ontspanning?  

Leer je hoe je jezelf effectief kunt wapenen tegen tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan e-mail en informatie. Dankzij de 3 uur durende training Time Management krijg je rust in je hoofd en meer grip op de dag.

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

 

Deze training is te boeken als Incompany training, online of op eigen locatie.

We kunnen dit programma op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

 

Meer weten? Vraag nu de brochure aan of bel 070-3122089 

 

In deze training heb ik technieken geleerd op het gebied van modern time management, focusmanagement en slimmer werken anno 2021. Ik merk dat ik veel meer rust in mijn werk ervaar, en productiever ben” – Jaap Molmans

 

time management
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan