Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winactie

Doe mee en maak kans op een gratis opleiding.

🎉 Vier de Feestdagen met Creativiteit en AI: Doe Mee aan Onze Unieke Winactie! 🌟

Bij Creating Insights zijn we enthousiast om onze nieuwste uitdaging aan te kondigen, perfect getimed voor de feestelijke decembermaand. Dit is jouw kans om niet alleen je creatieve vaardigheden te tonen, maar ook een waardevolle opleiding in AI te winnen!

🎨 De Uitdaging: Jouw AI-Geïnspireerde Feestdagkunstwerk

We nodigen je uit om een unieke AI-gegenereerde afbeelding te maken met als thema ‘Feestdagen’. Laat je inspireren door de vreugde, kleuren en het licht van deze speciale tijd van het jaar. Of je nu kiest voor een betoverende winterlandschap, een humoristische kersttafereel, of een surrealistische interpretatie van de feestdagen, jouw creativiteit kent geen grenzen!

🛠️ Hoe Doe Je Mee?

  1. Kies Je Tool: Begin met het selecteren van een van de gratis tekst-naar-afbeelding tools zoals DeepArt, DALL-E, RunwayML, Artbreeder, of NightCafe. Deze tools zijn gebruiksvriendelijk en bieden je de mogelijkheid om met enkele woorden of zinnen een visueel meesterwerk te creëren.
  2. Creëer Jouw Kunstwerk: Met behulp van deze tools, transformeer je ideeën in een digitaal kunstwerk. Of je nu gaat voor een klassieke winterse scène of een futuristische feestdagviering, het is jouw visie die telt!
  3. Deel Je Creatie: Zodra je tevreden bent met je kunstwerk, stuur het naar ons via opleiding@ciu.nl. We zijn benieuwd naar de unieke manieren waarop onze deelnemers de feestdagen interpreteren en visualiseren met behulp van AI.

🏆 De Prijs

De beste inzending, gekozen door onze deskundige jury, wint een plek in onze exclusieve ‘Chat GPT en AI’ opleiding ter waarde van €1000. Dit is een fantastische kans om je vaardigheden in de snelgroeiende wereld van AI en machine learning te ontwikkelen.

📅 Deadline

Zorg ervoor dat je inzending ons bereikt vóór 31 december 2023. Dit geeft je genoeg tijd om te experimenteren, te creëren en iets werkelijk unieks te produceren.

🤖 Waarom Deelnemen?

Deze wedstrijd is meer dan alleen een kans om te winnen; het is een uitnodiging om deel uit te maken van de fascinerende wereld van AI. Door deel te nemen, krijg je niet alleen de kans om je creatieve en technische vaardigheden te verkennen, maar ook om te begrijpen hoe AI de kunst en creativiteit kan beïnvloeden.

Dus, waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop, experimenteer met AI en wie weet ben jij straks de trotse winnaar van onze ‘Chat GPT en AI’ opleiding en een opkomende AI-expert!

Blijf ons volgen voor meer updates en spannende mogelijkheden bij Creating Insights!

winactie
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan