Zoek
Sluit dit zoekvak.

Workshop: Vitaliteit in balans in 2023

In deze workshop doe je kennis op en krijg je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. En dat levert je meer energie, focus én werkplezier op. Krijg en houd jezelf in balans!

Hoe geweldig zou het zijn als je in 2023 helemaal in balans bent!

De vitaliteit van werknemers staat hoog op de agenda van iedere organisatie. En terecht, want vitaliteit is essentieel voor jouw welzijn als werknemer én als mens. Als je vitaal bent voel je je energieker, gelukkiger en gemotiveerder. Je hebt een overvloed aan energie, en dat komt zowel je werk als je privéleven ten goede.

Toch blijkt het in de huidige tijdsgeest voor veel mensen een uitdaging om te werken aan de vitaliteit. En dat is niet vreemd. Want we hebben allemaal drukke banen, gezinnen en sociale verplichtingen. Dat allemaal onderhouden en óók nog werken aan je vitaliteit. Hoe pak je dat aan? Daar ga je in deze workshop over nadenken!

  • Door op jezelf en elkaar te reflecteren maken we inzichtelijk wat de huidige stand van zaken is. Hoe vitaal is deze organisatie al? En staat vitaliteit wel hoog genoeg op de agenda?
  • We vertellen je alles over (het belang van) vitaliteit.
  • Om het belang van vitaliteit goed te begrijpen is het belangrijk om er genoeg over te weten. We delen de cijfers, trends en ontwikkelingen op dit gebied.

Na deze training:

  • Begrijp je wat vitaliteit is, wat invloed heeft op vitaliteit en waarom het zo’n ontzettend belangrijk thema is.
  • Maak je inzichtelijk wat jouw organisatie op dit moment doet om de vitaliteit te verbeteren.
  • Bedenk je optimalisaties op het gebied van vitaliteit waarmee jij en je collega’s kunnen investeren in jullie vitaliteit, zowel op werk als privé.
  • Ervaar je meer vitaliteit en daardoor meer werkgeluk, meer motivatie, een betere gezondheid en betere prestaties.

Meer weten? mail opleiding@ciu.nl of bel 070-3122089

projectmatig werken
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan