Get Inspired!

Ben je in deze uitdagende tijden op zoek naar inspiratie voor jezelf of je medewerkers? Of ben je op zoek naar tools om veerkracht en leiderschap te versterken? Neem dan als organisatie deel aan het inspirerende webinar van Arjan Erkel.
Ben je in deze uitdagende tijden op zoek naar inspiratie voor jezelf of je medewerkers? Of ben je op zoek naar tools om veerkracht en leiderschap te versterken? Neem dan als organisatie deel aan het inspirerende webinar van Arjan Erkel. 

Als partner van Creating Insights adviseert Arjan Erkel onze organisatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Speciaal voor deze bijzondere coronaperiode hebben we het seminar ontwikkeld, zodat ook jouw organisatie leert omgaan met tegenslagen. Webinar door Arjan Erkel

In het toegankelijke en openhartige webinar ‘Shit Happens, but what’s next?’ geeft Arjan Erkel een korte persoonlijke samenvatting van de gebeurtenis die zijn leven op zijn kop zette en van de tijd erna hoe hij er weer boven op kwam.


Arjan weet maar al te goed hoe het is om in een situatie te zitten waarin alles ineens anders wordt. Bijna 2 jaar werd hij gegijzeld door gemaskerde rebellen in Dagestan, Rusland. Het was een nachtmerrie die hij niet dacht te overleven, maar eenmaal in deze situatie leerde hij met de nieuwe situatie omgaan. Zijn unieke verhaal over overleven, zijn zoektocht naar vrijheid en zijn krachtige herstel is nog steeds inspirerend.  Door middel van lezingen, workshops en coaching heeft Arjan de afgelopen 15 jaar al tienduizenden mensen geïnspireerd met zijn boodschap over vrijheid, veerkracht en zelf de regie nemen.

Daarnaast is Arjan oprichter van Free a Girl. Een stichting die zich inzet om minderjarige meisjes te bevrijden uit gedwongen prostitutie. Sinds 2008 heeft Free a Girl wereldwijd al meer dan 4750 meisjes bevrijdt.

Veerkracht en weerbaarheid

Na de introductie worden de deelnemers aangemoedigd het gesprek met Arjan aan te gaan. Al puttend uit zijn eigen ervaringen gaat hij in op wat er met de deelnemers speelt en staat hij vanuit eigen ervaring stil bij veerkracht, weerbaarheid en diverse andere thema’s die voor iedereen kunnen bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

De geleerde lessen

Arjan moest meteen op zoek naar een modus om zichzelf rustig te houden, zijn gedachten te buigen en het beste uit de situatie te halen waarin hij zich bevond. Hoe hield hij zijn spirit hoog terwijl hij het gevoel hadden niet meer door te kunnen? Maak gebruik van zijn kennis en voorbeelden tijdens deze uitdagende tijden. Arjan geeft de deelnemers veel tools om deze tijd succesvol door te komen en zich voor te bereiden op betere tijden. Wat krijg je?

– Bewezen tips over aanpassing aan een nieuwe realiteit.
– Inspiratie en perspectief als gevolg van een eerlijk en open webinar.
– De kracht van kwetsbaarheid, relativering en veerkracht.
– Praktische handvatten en tips om jezelf te blijven verbeteren. Contact en informatie

Heb je interesse in een sessie met Arjan Erkel en wil je dit delen met je organisatie of team? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. We vertellen je graag meer over het webinar en de mogelijkheden.  > Ik wil meer informatie over het webinar

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan