Communicatie Training

Wil je meer kennis en inzicht in je gedrag en het gedrag van anderen? Wil jij nog beter communiceren en samenwerken?

Binnenkort bij CIU! Communicatie Training

Wil je meer kennis en inzicht in je gedrag en het gedrag van anderen? Wil jij nog beter communiceren en samenwerken? In de DISC training leer je gedrags- en communicatiepatronen van jezelf en anderen herkennen. Zo kun je prettig samenwerken, zie je welke rollen bij jou en anderen passen en kom je tot betere resultaten

DiSC gaat over communicatiestijlen en gedragsvoorkeuren. Over hoe jij je uit en hoe je de wereld om je heen ervaart en erop reageert. DiSC is een model dat het voorkeursgedrag van mensen onderverdeelt in 4 dimensies. Aan de hand van een DiSC- vragenlijst wordt duidelijk welk gedrag en manier van communiceren jouw voorkeur heeft. Met deze kennis kun je bouwen aan meer vertrouwen en verbinding en ben je in staat effectief te communiceren en samen te werken. 

Practisch

Datum: februari 2020
Tijden: 17.00 – 20.00 uur

Locatie: Creating Insights, Den Haag
Maximum aantal deelnemers: 25
PE-uren: 6
Investering: € 595,- excl. btw

Aanmelden

Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op (0)70 312 20 89 of je kan ons een mail sturen op opleiding@ciu.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Incompany

We kunnen dit programma ook voor u op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Creating Insights Track Record
vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan