Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opstellen en uitwerken Jaarrekening

Finance

De training ‘Opstellen en uitwerken Jaarrekening’ is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het lezen en/of opstellen en uitwerken van de jaarrekening, maar nog kennis mist op dit gebied. Daarnaast is deze opleiding zeer interessant voor (junior/medior) consultants, medewerkers van accountant- en belastingkantoren en administrateurs in het MKB.

Tijdens deze training van drie dagdelen nemen wij de belangrijkste balansposten van de jaarrekening door, zoals materiele vaste activa, debiteuren en omzetbelasting. Ook deelnemingen en (latente) vennootschapsbelasting komen aan bod. Aan de hand van een casus worden deze posten uitgewerkt.

Deze training biedt een grondige introductie op aspecten van het lezen en/of opstellen en uitwerken van de jaarrekening en daagt je uit de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk. Aan het einde van deze training kun je de belangrijkste balansposten uitwerken en weet je hoe je cijfers en onderdelen van de jaarrekening moet interpreteren. Je leert wat nodig is om een jaarrekening op te stellen en uit te werken.

Inhoud:

  • Wetgeving en richtlijnen bij het opstellen en uitwerken van de jaarrekening RJ / IFRS
  • Waarderingsgrondslagen bij diverse posten
  • Uitwerken en bespreken van de belangrijke balansposten en winst- en verliesrekeningen
  • Doorlopende praktijkopdrachten en uitspraken van de accountantskamer
  • Iedere dag wordt afgesloten met een quiz waarbij de besproken theorie wordt doorgenomen

 

Voor deze cursus is het meebrengen van een eigen laptop vereist.

 

Data

  • 27 augustus, 3 september en 10 september 2024

Tijden

17:00 – 21:00 (inclusief diner)

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 995,- ex. BTW

PE-uren

n.v.t.

Opstellen en uitwerken Jaarrekening

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.