Search
Close this search box.

Beïnvloeden en adviseren vanuit een tijdelijke rol

Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkel je communicatie- en adviesvaardigheden met onze inspirerende training “Beïnvloeden en Adviseren” en ontdek hoe je met minder inspanning meer resultaten behaalt.

Tijdens deze interactieve training, onder leiding van een ervaren trainer, krijg je waardevolle tools en inzichten die je helpen om effectiever te communiceren en anderen te beïnvloeden. Door de theorie van deze training toe te passen kan je jouw invloed vergroten en ervoor kunt zorgen dat jouw adviezen serieus worden genomen en worden opgevolgd.

In korte tijd krijg je niet alleen inzicht in organisatiedynamiek en interim leiderschap, maar leer je ook de meest essentiële communicatie-, beïnvloedings- en onderhandelings- vaardigheden kennen. Hiermee ben je optimaal voorbereid om met minder inspanning meer impact te maken in je rol als interim leider en effectiever te adviseren en beïnvloeden binnen de organisatie.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor professionals in verschillende sectoren, zoals management, consultancy, en projectleiding, die hun communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden willen versterken.

Inhoud

 • Herkennen van organisatiearchetypen (systeemdenken):
  Ontdek hoe organisaties functioneren als systemen en hoe verschillende archetypen invloed hebben op het gedrag en de dynamiek binnen een organisatie. Leer hoe je dit inzicht kunt toepassen om effectiever te navigeren en betere resultaten te behalen.
 • Invulling geven aan de interim rol:
  Wat houdt het concept van interim leiderschap precies in? Leer de essentie van het vervullen van een tijdelijke leiderschapsrol en ontdek hoe je jezelf optimaal kunt positioneren en waarde kunt toevoegen in een interim functie.
 • Succesvol zijn in de interim rol:
  Hoe kun je als interim leider het systeem beïnvloeden en positieve veranderingen teweegbrengen? Ontwikkel inzicht in effectieve strategieën en praktische benaderingen om impact te maken en je doelen te realiseren in je interim rol.
 • Realisatie van succes in jouw (interim) rol:
  Ontdek de sleutelfactoren die bijdragen aan jouw succes in een interim rol en hoe de besproken onderwerpen je kunnen ondersteunen om je doelstellingen te bereiken. Leer hoe je jouw nieuwe inzichten kunt toepassen om effectiever te communiceren, te adviseren en anderen te beïnvloeden.

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Data

 • 18 september 2024

Tijden

17:00 – 20:00

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

15

Kosten

€ 295,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Beïnvloeden en adviseren vanuit een tijdelijke rol

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook