Scrum Master

Persoonlijke Effectiviteit

Deze opleiding komt in aanmerking voor STAP subsidie.

Wil je graag aan de slag als Scrum Master? Zoek je naar nieuwe mogelijkheden om projecten succesvol uit te voeren? Streef je naar resultaten die verwachtingen van opdrachtgevers en eindgebruikers overtreffen? Meld je dan nu aan voor de opleiding tot Scrum Master van Creating Insights!

Inhoud

De opleiding Scrum Master is uitstekend geschikt voor iedereen die bij (Scrum-)projecten betrokken is of in de rol van Scrum Master in Scrum-projecten werkt of wil werken.

Je hebt behoefte aan verdieping van je kennis en het effectief toepassen van Scrum in je praktijk.

  • Je ondersteunt de Scrum Product Owner met beschrijvingen voor de volgende iteratie
  • Je leert belemmeringen wegnemen en het team aanzetten tot continue verbetering
  • Je hebt begrip van dienend leiderschap en fungeert als Scrum Master voor team én stakeholders
  • Je kunt een optimale implementatie van Scrum begeleiden
  • Je bent in staat de waarden en uitgangspunten van Scrum toe te passen
  • Je krijgt inzicht in de rollen en verantwoordelijkheden binnen een Scrum-team
  • Je bent in staat Scrum-meetings op de juiste manier te organiseren en in te richten
  • Je beheerst taken zoals Agile planning en visual management

De opleiding leidt je op voor de certificering Professional Scrum Master op level 1 (PSM I). Deze, niet bij de opleiding inbegrepen, Scrum.org certificering bestaat uit een Engelstalig schriftelijk examen. Kijk voor verdere informatie zoals examenkosten op www.scrum.org.

Data

  • 12 juni en 13 juni 2023

  • 31 oktober en 14 november 2023

Tijden

09:30 – 16:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 1195,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Tijdens deze twee daagse intensieve training leer je niet een techniek maar een geheel nieuwe management stijl. Vooral te gebruiken in grote en kleine projecten waar de nadruk op het team ligt. Zeker in deze tijden is het belangrijk om om te gaan met verandering en je altijd aan te kunnen passen in welke richting je dan ook zal gaan. Deze cursus heeft mij een bepaalde manier van denken bijgebracht en hierdoor ben ik in staat om elk project met een goede en frisse blik te bekijken. Nu op naar het examen om mijzelf de titel van Scrum Master te bezorgen en deze innovatieve manier toe te passen bij allemaal innovatieve bedrijven.

Rico Borst

Tijdens onze tweedaagse cursus met de introductie van Scrum en in het bijzonder de rol tot Scrum Master werden we op interessante wijze meegenomen door de trainer. Ondanks dat deze training vanwege de huidige Corona-crisis digitaal werd gegeven, was er een grote interactie en werd met praktijkvoorbeelden de theorie tot leven geroepen. Met dank aan deze training voel ik me klaar om het examen tot Scrum Master te gaan maken.

Jaap Molmans

Binnen deze cursus heb ik, zonder enige voorkennis, geleerd wat Agile en Scrum is. Naast de basis komen er ook thema’s aan bod die zelfs dieper gaan. Joost is een geweldige trainer! Hij barst van de kennis en ervaring, brengt dit over met humor, enthousiasme en purpose, en inspireert op zo’n manier dat ik gewoon direct wilde gaan werken met Scrum. Ook heel fijn is de feedback loop tussen de groep en de trainer, maakte de cursus oprecht beter en zorgt voor breedgedragen involvement. Ik kan deze cursus alleen maar aanraden!

Yoshimitsu de Swaan-Arons

Scrum Master

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook