Workshop Professionele Ethiek  

Persoonlijke Effectiviteit

Deze workshop komt in aanmerking voor STAP subsidie

Ethisch gedrag heeft heel veel te maken met zakelijk succes. Echter, in de praktijk blijkt dat men vaak de ethische aspecten over het hoofd ziet. En als de ethische aspecten van een situatie wel onderkend worden, is het niet altijd duidelijk hoe te handelen. Zelfs als het helder is hoe ethisch te handelen, dan komt het nog vaak voor dat men dat niet doet.

 

 

Workshop Professionele Ethiek

Deze workshop hanteert een praktisch perspectief op bedrijfsethiek. Vanuit verschillende invalshoeken wordt ingegaan op uitgangspunten van de bedrijfsethiek en de uitdagingen van ethisch gedrag in de huidige uitdagende context waarin professionals werkzaam zijn.

Door het verkennen van ethische concepten in een zakelijke en persoonlijke context, worden kennis en handvatten aangereikt die de deelnemers aan deze workshop helpen hun ethisch bewustzijn te versterken en hun ethisch beoordelingsvermogen verder te ontwikkelen. Tijdens de workshop worden aan de hand van verschillende oefeningen, die gebaseerd zijn op specifieke ethische dilemma’s die door professionals ervaren kunnen worden, ethische uitgangspunten, risico’s en gedrag in kaart gebracht.

Deze workshop helpt u om goed onderbouwde ethische beslissingen te maken en de acties te ondernemen die nodig zijn om een ethische bedrijfscultuur te implementeren en/of om te gaan met ethische dilemma’s.

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Data

  • 17 november 2022

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

15

Kosten

€ 295,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Wat een boeiende training! Discussies waren ontzettend goed bedacht. Echt een ontzettend goede relevante training.

Rebecca Oomes, Financiële Consultant

Workshop Professionele Ethiek  

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook