Workshop Professionele Ethiek  

Ethisch gedrag heeft heel veel te maken met zakelijk succes. Echter, in de praktijk blijkt dat men vaak de ethische aspecten over het hoofd ziet. En als de ethische aspecten van een situatie wel onderkend worden, is het niet altijd duidelijk hoe te handelen. Zelfs als het helder is hoe ethisch te handelen, dan komt het nog vaak voor dat men dat niet doet.

 

 

Workshop Professionele Ethiek

Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor finance professionals en hanteert een praktisch perspectief op bedrijfsethiek. Vanuit verschillende invalshoeken wordt ingegaan op uitgangspunten van de bedrijfsethiek en de uitdagingen van ethisch gedrag in de huidige uitdagende context waarin finance professionals werkzaam zijn.

Door het verkennen van ethische concepten in een zakelijke en persoonlijke context, worden kennis en handvatten aangereikt die de deelnemers aan deze workshop helpen hun ethisch bewustzijn te versterken en hun ethisch beoordelingsvermogen verder te ontwikkelen. Tijdens de workshop worden aan de hand van verschillende oefeningen, die gebaseerd zijn op specifieke ethische dilemma’s die door finance professionals ervaren kunnen worden, ethische uitgangspunten, risico’s en gedrag in kaart gebracht.

Deze workshop helpt u om goed onderbouwde ethische beslissingen te maken en de acties te ondernemen die nodig zijn om een ethische bedrijfscultuur te implementeren en/of om te gaan met ethische dilemma’s.

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Creating Insights blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook 3 PE-punten in het kader van de Permanente Educatie van de NBA.

Praktisch

Datum
  • 1 december 2020
Tijden 17:00 - 20:30
Locatie Benoordenhoutseweg 43, Den Haag
Maximum aantal deelnemers 15
PE-uren 3
Investering € 295,-

Docenten

Raymond Zaal

Raymond Zaal

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Deze training kan Nederlands- en Engelstalig incompany worden verzorgd, waarbij de programma inhoud en de casuïstiek kan worden afgestemd op je eigen activiteiten en beleidsagenda.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

 

Inschrijven

Brochure aanvragen