Search
Close this search box.

Communicatie (DISC) Training

Organisatieontwikkeling

DISC Communicatie Training is zeer geschikt als Incompany training en al mogelijk vanaf 4 personen! Zowel online als klassikaal.

Wil je meer kennis en inzicht in je gedrag en het gedrag van anderen? Wil jij nog beter communiceren en samenwerken? In de DISC training leer je gedrags- en communicatiepatronen van jezelf en anderen herkennen. Zo kun je prettig samenwerken, zie je welke rollen bij jou en anderen passen en kom je tot betere resultaten

DISC gaat over communicatiestijlen en gedragsvoorkeuren. Over hoe jij je uit en hoe je de wereld om je heen ervaart en erop reageert. DISC is een model dat het voorkeursgedrag van mensen onderverdeelt in 4 dimensies. Aan de hand van een DISC- vragenlijst wordt duidelijk welk gedrag en manier van communiceren jouw voorkeur heeft. Met deze kennis kun je bouwen aan meer vertrouwen en verbinding en ben je in staat effectief te communiceren en samen te werken.

Inhoud

Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen de DISC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

De DISC Analyse geeft je in begrijpelijke taal en in een helder kleuren-diagram, zicht op jouw eigen gedragsvoorkeuren, in relatie tot de voorkeuren van anderen. De DISC Analyse benoemt persoonlijke groei- en ontwikkelgebieden en geeft tips voor de communicatie met anderen. DISC draagt daardoor bij aan wederzijds begrip en betere communicatie, zonder dat daarbij mensen in “hokjes” worden geplaatst. Menselijk gedrag is complex, maar dankzij DISC toch begrijpelijk.

Aan de hand van de individuele DISC rapportages van de teamleden, wordt een overzicht van de verschillende stijlen binnen het team gemaakt. Aan de hand van dit overzicht wordt een duidelijk beeld gecreëerd van de sterke punten van het team en de valkuilen.

Data

  • Incompany training (1-2 dagdelen)

Tijden

Locatie

Online of op locatie

Aantal plekken

12

Kosten

€ o.a.,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Goed verzorgde en professionele training!

Francis Meskers

Inhoudelijk heel sterk! Je leert niet alleen jezelf beter kennen maar ook anderen. Je krijgt beter inzicht in een situatie en creëert meer empathie. Eigenlijk zou elk team in een bedrijf deze training moeten doen. Perfect als teambuilding en je team wordt er sterker en hechter van.

Kim Fiorito, Nederlandse Ambassade Rio de Janeiro

Communicatie (DISC) Training

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook