Orange Belt Lean Six Sigma

Organisatieontwikkeling

Voor verbeteraars die actief aan een verbetertraject willen meewerken! De Orange Belt Lean Six Sigma is bedoeld voor iedereen die zich in zijn/haar werk wil ontwikkelen op het vlak van continu verbeteren. Het is een awareness training, dus voorkennis van Lean Six Sigma of een Yellow Belt training is niet nodig. Ben je zzp’er, manager of heb je gewoon interesse in Lean Six Sigma, dan is deze opleiding iets voor jou!

Het kan altijd beter…

Welke dingen zijn er onhandig georganiseerd binnen jouw werkomgeving? Hoeveel lijstjes vul je niet in, terwijl er met de informatie niets gebeurt? Hoeveel mogelijkheden ken je niet om je eigen werkomgeving te verbeteren?

Inhoud

In een aantal dagdelen nemen wij je mee in de wereld van Lean. We schetsen de Lean aanpak, spelen een game en we geven je handvatten om verschillende soorten van verspilling te lijf te gaan. Zes weken na de tweede workshopdag is er een presentatie dag(deel). In die periode van 6 weken los jij het probleem op (zie vereisten). Jij presenteert jouw verhaal op de presentatiedag.

Duur

  • 2 dagen training ( we bieden ook een avondtraject )
  • 1/2 dag certificering (bij voldoen aan de certificeringseisen)

​Vereisten

Meebrengen van een (oplosbare) ergernis en toestemming van je manager om tijd in de oplossing te steken. Je bent verplicht op de lesdagen én op de presentatie dag aanwezig te zijn om voor certificering in aanmerking te komen. Zorg er dus voor dat je zeker weet dat je op die dagen kan.

​Certificaat

De belangrijkste eisen voor certificering zijn dat je een concrete, gemeten verbetering in jouw werkomgeving hebt ingevoerd met behulp van tenminste 1 Lean instrument. Ongeveer 4 weken na de training doen wij aan de hand van een proefpresentatie een eerste beoordeling en geven jou feedback. Vóór de eindpresentatiedatum heb je zekerheid of je geslaagd bent, zodat je zonder stress jouw eindpresentatie kunt geven.

Creating Insights regelt tijdens de training onbeperkt koffie, thee en water. Voor deze training is ook een uitgebreide lunch inbegrepen.

Bekijk ook onze training  Lean Six Sigma Yellow Belt. Green en Black Belt trainingen zijn ook mogelijk. Deze training verzorgen we ook Incompany en is al een goede optie bij 5 of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Data

  • 4, 11, 18 en 24 juni 2024

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 1095,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Ik vond vooral de manier waarop de training gegeven werd erg leuk. Iedereen kreeg evenveel aandacht en dat stelde je op je gemak. Daardoor werd het ook leuk om in de groep samen te werken. Verder was er een goede balans tussen theorie en praktijk. Waar ik zelf wat moeite mee heb is dat het allemaal erg creatief is. Dus er werd veel gebruik gemaakt van post it notes en veel modellen e.d. Daarnaast dient de eindopdracht op een poster gepresenteerd te worden. Ik steek liever meer moeite in de inhoud dan in de presentatie. – Tim van Gestel

Erg fijne afwisseling van theorie en praktijk. Hij weet het publiek goed te laten samenwerken en echt aan het werk te zetten. Ik heb de cursus met veel interesse en plezier gevolgd.  – Ivo van der Vlugt

Ik vond de Orange Belt Lean Six Sigma training van Creating Insights ontzettend leuk leerzaam en interactief. Prachtige opleidingsruimte op loopafstand van Den Haag Centraal. Deze training is echt een aanrader! – Caroline

Orange Belt Lean Six Sigma

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook