Masterclass Inleiding Operational Risk Management

Financieel Management

Meer weten over het proces van risico management en de beginselen van operationeel risicomanagement? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass Risico Management onder leiding van Rob van Erp en Wim Pauw.

 

Docenten

  • Rob is docent ERM voor de Actuarial Practice Cycle en docent Operational Risk voor de opleiding Verzekeringskunde aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) Daarnaast is Rob docent financial riskmanagement aan het Actuarieel Instituut.
  • Wim is trainer in zowel hard & softskills van Operational Riskmanagement en verbonden als hoofddocent Business Process Control in de Master opleiding van TIAS Business School. In 2018 werd hij gekozen tot beste docent.

 

Tijdens deze masterclass raak je:

  • bekend met de methode voor vaststellen van de taakvolwassenheid van Risico Management in een organisatie
  • bekend met interne en externe invloeden en risicofactoren;
  • bekend met risicomanagement en risico governance modellen en frameworks;
  • bekend met de basis van het kiezen van de juiste beheersmaatregelen bij een risico;
  • in staat om op basis van de modellen een eerste risico analyse/quick scan uit te voeren

 

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Data

  • 21 maart 2023

Tijden

17:00 – 20:00

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

15

Kosten

€ 295,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Het aanbod qua opleidingen en trainingen is breed maar ook diepgaand zowel qua theorie als in praktijk. Je hebt de mogelijkheid om te groeien als mens en als professional. Ik kan de cursussen en trainingen iedereen aanraden. De locatie is goed bereikbaar, mooi, rustgevend en na 17:00 is het gratis parkeren

Mic Sokoli

De training wordt gegeven in een monumentaal pand met geweldige gastvrouw, alles tot in de puntjes verzorgd met diner afkomstig van de traiteur om de hoek (een van de beste in Den Haag!). En dan hebben we het nog niet eens gehad over de inhoud van de training… De training wordt gegeven door geweldige en gedreven docenten met jaren praktijkervaring, experts die hun vak ademen. Er wordt tijd genomen om vragen nader toe te lichten zonder dat dit ten koste gaat van het tempo. Het tempo wordt eenmalig onderbroken voor het diner van de traiteur. Met behulp van concrete voorbeelden, het initiëren van interactie, humor en overlopend van passie voor hun vak creëren de docenten een ontspannen en daarmee ideale omgeving om te leren en ontwikkelen. Een regelrechte aanrader!

Yoram Visser, Compliance Consultant

Inhoudelijk sterke masterclass welke voor iedereen toepasbaar is, maakt niet uit welke branche je werkzaam bent. De theorie wordt afgewisseld met relevante praktijkbenaderingen en casussen waardoor je de basiskennis kan vergaren of je huidige kennis uit kan breiden.

Joshua de Held, Financieel Consultant

Dit was een goed verzorgde training met een heldere structuur. De materie werd duidelijk gecommuniceerd en middels goede voorbeelden uitgelegd. Daarnaast hebben de trainers een goede dynamiek en tevens veel (relevante) werkervaring. Dit maakt het aangenaam om inhoudelijke vragen te stellen.

Rishyan Bissumbhar, Senior internal control

Masterclass Inleiding Operational Risk Management

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.