Green Belt Lean Six Sigma

Persoonlijke Effectiviteit

Deze training komt in aanmerking voor STAP subsidie.

Voor diegenen die na de Orange Belt meer willen met Lean is er de Green Belt Lean Six Sigma training. Je leert meer Lean technieken, je gaat dieper in op de technieken die je al in de Orange Belt training hebt gehad en je krijgt inzicht in de DMAIC-verbeterstructuur.

Over eigen afdeling heen

Green Belts zijn in staat projecten te leiden die over de eigen afdeling heen gaan. In de Lean Six Sigma-wereld is de Green Belt een van de meest bekende opleidingen.

Inhoud Green Belt Lean Six Sigma

Tijdens deze training maak je uitgebreid kennis met de wereld van de Lean filosofie en het bijpassende instrumentarium. Je leert hoe je een goed en degelijk verbeterproject kunt uitvoeren en hoe je Lean kunt delen met je collega’s. Dit doen we door theorie af te wisselen met praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen. Tijdens de training ga je direct aan de slag met jouw verbeterproject. Aan het eind van de trainingsdagen weet je wat je gaat aanpakken en hoe je dit gaat doen. ​

​Theoriecertificaat

Het theorie-examen vindt plaats op de laatste trainingsdag. Na het behalen van het theorie-examen krijg je een theoriecertificaat. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Praktijkcertificaat Lean Six Sigma Green Belt

Wij zijn van mening dat een theorie-certificaat slechts beperkte waarde heeft immers, Lean moet je vooral DOEN.

Daarom dringen wij aan op het uitvoeren van een verbeterproject met behulp van alles wat je hebt geleerd. Als jouw project een concrete gemeten verbetering oplevert van tenminste €25.000,- en dit wordt geaccordeerd door jouw opdrachtgever én wij hebben beoordeeld dat dit alles binnen de vereisten valt (o.a. je hebt de theorie aantoonbaar goed toegepast in jouw project) dan ontvang je het Green Belt Lean praktijkcertificaat.

Bekijk ook onze training Yellow Belt Lean Six Sigma en  Orange Belt Lean Six Sigma 

Data

  • 6 september, 13 september, 20 september, 4 oktober en 11 oktober 2022

  • 31 oktober, 7 november, 21 november, 28 november en 12 december 2022

Tijden

09:30 – 16:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

15

Kosten

€ 2495,- ex. BTW

PE-uren

n.v.t.

Green Belt Lean Six Sigma

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook