Masterclass Big Data

Big Data is tegenwoordig een populair begrip. Elke dag worden grote hoeveelheden data geproduceerd van verschillende aard en oorsprong en het juiste gebruik kan grote voordelen voor een organisatie hebben. De Masterclass Big Data is ontwikkeld om je te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden zijn van Big Data binnen organisaties.

Inhoud

De Masterclass legt uit waarom Big Data opgevat kan worden als een nieuwe, spectaculaire fase in de ontwikkeling van Business Intelligence. Big Data staat voor een fundamenteel nieuwe wijze van informatievergaring,  in feite een heel nieuw vakgebied. Dankzij Big Data kunnen beslissingen worden genomen aan de hand van inzichten die vroeger onbereikbaar zouden zijn geweest.

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Creating Insights blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook 3 PE-punten in het kader van de Permanente Educatie van de NBA.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Afhankelijk van jouw wensen zetten we deze in om voor jou het optimale maatwerktraject te verzorgen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen op 070-3122089  of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Praktisch

Datum
  • 20 januari 2021
  • 14 april 2021
Tijden 17:00 - 20:30
Locatie Benoordenhoutseweg 43, Den Haag (ook online mogelijk)
Maximum aantal deelnemers 15
PE-uren 3
Investering € 295 ,-

Inschrijven

Brochure aanvragen

-