Search
Close this search box.

Masterclass Big Data

Organisatieontwikkeling

Big Data is tegenwoordig een populair begrip. Elke dag worden grote hoeveelheden data geproduceerd van verschillende aard en oorsprong en het juiste gebruik kan grote voordelen voor een organisatie hebben. De Masterclass Big Data is ontwikkeld om je te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden zijn van Big Data binnen organisaties.

Inhoud

In deze Masterclass legt onze docent uit waarom Big Data opgevat kan worden als een nieuwe, spectaculaire fase in de ontwikkeling van Business Intelligence. Big Data staat namelijk voor een fundamenteel nieuwe wijze van informatievergaring,  in feite een heel nieuw vakgebied.

Dankzij Big Data kunnen beslissingen worden genomen aan de hand van inzichten die vroeger onbereikbaar zouden zijn geweest.

Onderwerpen:

  • het fenomeen Business Intelligence
  • de historische ontwikkeling van bedrijfsadministratie naar Business Intelligence 1.0
  • de historische ontwikkeling van de bijbehorende hardware en software
  • Key Performance Indicators
  • de paradox van Big Data als Business Intelligence 2.0
  • de essentie van Big Data vanuit gebruikersperspectief
  • de essentie van Big Data vanuit wiskundig perspectief
  • de gevaren van Big Data
  • de mensen en Big Data

 

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname.

Data

  • 5 oktober 2023

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

15

Kosten

€ 295 ,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Aanvankelijk veel theorie ter inleiding maar docent wist dit op een boeiende manier te brengen waardoor de training van begin tot eind, toen de ontknoping naderde en de toepassing helder werd, zeer interessant was.

Judith Verlinden, Account Manager

Leuke, boeiende sessie met humor over Big Data. Niet alleen voor financials maar ook voor andere functieprofielen interessant om het ontstaan van Big Data tot je te nemen zodat je beter begrijpt waarvoor je het kan gebruiken en vooral ook wanneer je het kan gebruiken in de praktijk.

Marit Pekelsma

De opbouw van de training was erg goed. Aangezien dit een introductie tot Big Data betrof, gaf de training een goede inleiding en beschreef goed de aanloop naar en ontwikkeling van Big Data. De trainer was erg enthousiast en dit zorgde er, samen met zijn uitgebreide vakkennis, voor dat de training prettig te volgen was. De training beschreef ook goed de link tussen de Big Data en onszelf en de praktijk. Overall gezien vond ik het een hele goede training.

Brent Jansen

De masterclass big data was een enorm leerzaam traject. Mooie inleiding en ‘eye openers’ met betrekking tot de geschiedenis van data verwerking. Daarnaast sprak de docent op een duidelijke en goede manier waarop de materie snel eigen wordt en je deze kan toepassen op vraagstukken. Al met al een erg interessante training met enorm veel informatie voor strategische en tactische doeleinden van een bedrijf.

Rico Borst

Leuke masterclass en prima introductie van het onderwerp. Trainer kan het leuk vertellen en brengen, maakt de training makkelijk volgbaar ondanks de redelijk lange duur. Vooral bedoeld als opstap om interesse te werken en eventueel later je verder in het onderwerp te verdiepen.

Ruben de Jong

Masterclass Big Data

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook