Presenteren kan je leren

Persoonlijke ontwikkeling

Deze training is beschikbaar als Incompany training vanaf 4 personen. Zowel online als klassikaal.

Goed kunnen presenteren is een belangrijke en nuttige vaardigheid. Of je dit nu eenmalig moet doen, of wekelijks, je wilt dat je boodschap overkomt. Deze training helpt je om overtuigend en vol zelfvertrouwen te presenteren, zowel online als offline!

Inhoud

Wie presenteert wil gehoord worden. Hoe zorg je ervoor dat je jouw publiek inspireert en meeneemt in je verhaal? In deze tijden is online presenteren belangrijker dan ooit. Tijdens deze training komen daarom niet alleen de belangrijke presenteervaardigheden aan bod. Ook het medium waarmee je presenteert, wordt besproken. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een publiek dat de webcam uit heeft staan? En hoe kan je online tools inzetten om je boodschap te ondersteunen?

Ook gaan we terug naar de basis, want presenteren is een vaardigheid van alle tijden. Zo krijg je antwoord op de vragen: Welke structuur kies ik? Hoe betrek ik mijn doelgroep bij mijn verhaal? En hoe ziet die doelgroep er eigenlijk uit?

Je oefent presenteervaardigheden en ontdekt de kracht van non-verbale én verbale communicatie in zowel de online als de offline wereld!

Na deze training

  • Ben je in staat om je presentatie op systematische wijze voor te bereiden en uit te voeren door o.a. een logische structuur in je presentatie aan te brengen.
  • Kan je op een natuurlijke en overtuigende wijze (online) communiceren met je toehoorders.
  • Kan je je verhaal afstemmen op de doelgroep.
  • Ben je bewust van de kracht van non-verbale én verbale communicatie tijdens presenteren en houd je hier rekening mee tijdens presentaties.

Data

  • Incompany training (1-2 dagdelen)

Tijden

Locatie

Online of op locatie

Aantal plekken

12

Kosten

€ o.a.,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Verfrissend om te horen hoe je online overkomt als je presenteert. Feedback over je kledingkeuze, je achtergrond keuze (wat heb je te verbergen met die wazige achtergrond?), waar kijk je naar en het geheim van een goede pitch. Zo goed om er eens het gesprek over te hebben met elkaar.

Ellen Noppe,
Manager Sales & Marketing Eurocross

Presenteren kan je leren

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook