Workshop presenteren kan je leren

Goed kunnen presenteren is een belangrijke en nuttige vaardigheid. Of je dit nu eenmalig moet doen, of wekelijks, je wilt dat je boodschap overkomt. Deze training helpt je om overtuigend en vol zelfvertrouwen te presenteren, zowel online als offline!

Inhoud

Je presenteert niet alleen met woorden. Je gezichtsuitdrukking, bewegingen en gebaren communiceren ook. Met lichaamstaal zet je een boodschap kracht bij. Of doe je er juist afbreuk aan. Mensen die verbaal en non-verbaal verschillende boodschappen uitzenden, brengen anderen in verwarring over hun bedoelingen. Zijn jouw woorden niet congruent met je lichaamstaal, dan vertrouwen mensen op de non-verbale signalen en minder op wat je zegt.

Wie presenteert wil gehoord worden. Hoe zorg je ervoor dat je jouw publiek inspireert en meeneemt in je verhaal? In deze tijden is presenteren belangrijker dan ooit. Tijdens deze unieke masterclass presenteren komen daarom niet alleen de belangrijke presenteervaardigheden aan bod. Ook het medium waarmee je presenteert, wordt besproken.

Ook gaan we terug naar de basis, want presenteren is een vaardigheid van alle tijden. Zo krijg je antwoord op de vragen: Welke structuur kies ik? Hoe betrek ik mijn doelgroep bij mijn verhaal? En hoe ziet die doelgroep er eigenlijk uit?

Je oefent presenteervaardigheden en ontdekt de kracht van non-verbale én verbale communicatie in zowel de online als de offline wereld!

Na deze training

  • Ben je in staat om je presentatie op systematische wijze voor te bereiden en uit te voeren door o.a. een logische structuur in je presentatie aan te brengen.
  • Kan je op een natuurlijke en overtuigende wijze (online) communiceren met je toehoorders.
  • Kan je je verhaal afstemmen op de doelgroep.
  • Ben je bewust van de kracht van non-verbale én verbale communicatie tijdens presenteren en houd je hier rekening mee tijdens presentaties.

Praktisch

Datum
  • 15 June 2022
Tijden 17:00 - 20:30
Locatie Online training
Maximum aantal deelnemers 12
Investering € 295 ,-

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Inschrijven

Brochure aanvragen

-