Online presenteren

Goed kunnen presenteren is een belangrijke en nuttige vaardigheid. Of je dit nu eenmalig moet doen, of wekelijks, je wilt dat je boodschap overkomt. Deze training helpt je om overtuigend en vol zelfvertrouwen te presenteren, zowel online als offline!

Inhoud

Wie presenteert wil gehoord worden. Hoe zorg je ervoor dat je jouw publiek inspireert en meeneemt in je verhaal? In deze tijden is online presenteren belangrijker dan ooit. Tijdens deze unieke masterclass Online presenteren komen daarom niet alleen de belangrijke presenteervaardigheden aan bod. Ook het medium waarmee je presenteert, wordt besproken. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een publiek dat de webcam uit heeft staan? En hoe kan je online tools inzetten om je boodschap te ondersteunen?

Ook gaan we terug naar de basis, want presenteren is een vaardigheid van alle tijden. Zo krijg je antwoord op de vragen: Welke structuur kies ik? Hoe betrek ik mijn doelgroep bij mijn verhaal? En hoe ziet die doelgroep er eigenlijk uit?

Je oefent presenteervaardigheden en ontdekt de kracht van non-verbale én verbale communicatie in zowel de online als de offline wereld!

Na deze training

  • Ben je in staat om je presentatie op systematische wijze voor te bereiden en uit te voeren door o.a. een logische structuur in je presentatie aan te brengen.
  • Kan je op een natuurlijke en overtuigende wijze (online) communiceren met je toehoorders.
  • Kan je je verhaal afstemmen op de doelgroep.
  • Ben je bewust van de kracht van non-verbale én verbale communicatie tijdens presenteren en houd je hier rekening mee tijdens presentaties.

Praktisch

Datum
  • 3 februari 2022
Tijden 17:00 - 20:30
Locatie Online training
Maximum aantal deelnemers 12
Investering € 295 ,-

Docenten

Annemieke Kouwenhoven

Annemieke Kouwenhoven

Annemieke Kouwenhoven is in 2004 gestart als trainer en ontwikkelaar van didactische train de trainer programma's voor vakinhoudelijk deskundigen in het volwassenenonderwijs.

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kan ons bellen of je kan ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Inschrijven

Brochure aanvragen