Timemanagement

Persoonlijke ontwikkeling

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag effectiever en efficiënter wil werken en het gevoel heeft (te) weinig controle te hebben over de eigen agenda.

Dagdeel 1 zal zich richten op Timemanagement en dagdeel 1 focust zich specifiek op Tijd besparen met Outlook.

Programma Timemanagement (dagdeel 1)

In onze moderne wereld is het gemakkelijk om overweldigd te raken door de vele verplichtingen die op ons afkomen, van werk en familie tot sociale verplichtingen en persoonlijke interesses. Het effectief beheren van onze tijd en energie is essentieel voor succes en welzijn. Tijdens dit dagdeel zullen we dieper ingaan op hoe we deze uitdagingen kunnen aanpakken.

In deze sessie zullen we onder andere behandelen:

 • Het begrip van tijd
 • Omgaan met tijdsdruk
 • Het vinden van voldoening in je activiteiten
 • Het effectief stellen van doelen
 • Het maken van weloverwogen keuzes
 • Het belang van assertiviteit en zelfdiscipline

Na deze training zul je niet alleen het belang van time management begrijpen, maar heb je ook praktische inzichten gekregen om deze principes toe te passen in je dagelijks leven.

Programma Tijd besparen met Outlook (dagdeel 2)

Tijdens dit dagdeel zullen we ons richten op het optimaliseren van je e-mailbeheer met behulp van Microsoft Outlook. Ontdek hoe je efficiënter kunt communiceren en je werkstromen kunt verbeteren met handige tips en trucs.

In deze sessie zullen we onder andere behandelen:

 • Het instellen van het leesvenster naar jouw voorkeur
 • Direct reageren op e-mails zonder je venster te verlaten
 • Het organiseren van je inbox met slimme mappen en filters
 • Het beheren van taken en afspraken binnen Outlook
 • Handige functies zoals het terugroepen van verzonden e-mails en het gebruik van handtekeningen

Na deze workshop zul je beter in staat zijn om Outlook effectief te gebruiken en je e-mailbeheer te optimaliseren, waardoor je productiviteit en efficiëntie toenemen.

Data

 • 25 april en 16 mei

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Benoordenhoutseweg 43, Den Haag

Aantal plekken

12

Kosten

€ 595,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Een interessante training over time management. Hierbij werd vooral ingegaan op persoonlijke tijdvreters zoals je persoonlijke prioriteiten en de vraag kun je er invloed op uitoefenen of niet. Boudewijn gaf hierbij een aantal handvatten en wist door interactie en persoonlijke ervaringen de training een extra diepgang te geven.

Jaap Molmans, Consultant

Docent is deskundig en de opbouw van de training is goed en logisch. Ook het tempo is goed om te volgen. Ik heb nieuwe handigheidjes geleerd die ik direct kan toepassen. Docent blijft goed in contact met de deelnemers.

Ingeborg Opschoor

Timemanagement

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook