Python voor Finance Professionals

Digitale Vaardigheden

Ontdek de kracht van Python in de wereld van data science, kunstmatige intelligentie, beeldverwerking, wetenschappelijk onderzoek en simulaties met onze boeiende training! Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen in programmeren wil zetten of een doorgewinterde ontwikkelaar die Python wil omarmen, wij bieden de perfecte reis om je programmeervaardigheden te verbeteren.

In slechts 7 avonden nemen we je mee door de fundamenten van Python, en duiken we dieper in het gebruik van Numpy voor gegevensmanipulatie, Pandas voor data-analyse en Matplotlib en Seaborn voor verbluffende datavisualisaties. Onze deskundige instructeurs weten precies wat je nodig hebt in de praktijk, en je zult direct werken aan je eigen portfolio of een praktische case!

Laat je leiden door de wereld van Python en ontdek de mogelijkheden die het biedt voor jouw carrière en projecten. Schrijf je in voor onze boeiende training en start jouw Python-avontuur vandaag!

Inhoud

Onze training biedt een grondige verkenning van Python en zijn toepassingen in de wereld van data science. In de loop van 7 avonden zul je de basisbeginselen van Python leren, variërend van installatie en syntaxis tot het werken met gegevensstructuren, conditionele logica en functies. We gaan verder met diepgaande sessies over het werken met Numpy voor gegevensmanipulatie en de krachtige mogelijkheden ervan.

Daarna verkennen we Pandas en Geopandas, waarbij je leert hoe je gegevens kunt analyseren, filteren en voorbereiden voor verdere verwerking. Ten slotte zullen we je kennis vergroten over datavisualisaties met behulp van Matplotlib en Seaborn, waardoor je in staat bent om gegevens op een boeiende en informatieve manier te presenteren.

Onze instructeurs zijn experts in het veld en zullen je begeleiden bij elke stap van je leerproces. Deze training biedt niet alleen kennis, maar ook de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen en je eigen portfolio te ontwikkelen. Bereid je voor op een inspirerende reis door de wereld van Python en gegevenswetenschap!

Data

  • Start in maart 2024 - 7 avonden, deels klassikaal en deels online - meld je alvast aan om op de hoogte te blijven!

Tijden

17:00 – 20:30

Locatie

Combinatie van online en klassikale lessen

Aantal plekken

3

Kosten

€ 1995,- ex. BTW

PE-uren

PE punten mogelijk

Python voor Finance Professionals

Incompany

We kunnen dit programma ook op maat organiseren. Dat is al een goede optie bij vijf of meer medewerkers. Meer informatie

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk studieadvies? We staan je graag te woord over de mogelijkheden. Je kan ons op verschillende manieren bereiken: je kunt ons bellen op 070-3122089 of je kunt ons een bericht sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Anderen bekeken ook