Financiële innovatie

Financiële innovatie

Wat is de mogelijke invloed van nieuwe ontwikkelen op het gebied van finance en (financiële) technologieën?  Om deze vraag te beantwoorden organiseren we 3 inspirerende kennissessies. We halen de buitenwereld naar binnen en stimuleren innovatie. Het resultaat is dat deelnemers kennis opdoen op het gebied van financiële ontwikkelingen, of ontwikkelingen die een grote impact op de sector kunnen of gaan hebben. Daarnaast worden deelnemers gemotiveerd om ontwikkelingen te volgen buiten de organisatie, en hun eigen verbeter- en innovatiekracht te vergroten.

KENNISSESSIE 1: Lean werken voor financials
Aan de hand van een proces van de eigen organisatie demonstreert een expert het concept van Lean werken.

KENNISSESSIE 2: Het nut en de toepasbaarheid van Blockchain
Middels user cases illustreren we de werking van Blockchain.

KENNISSESSIE 3: De mogelijkheden van AI en Data Science
Via voorbeelden en cases lichten we de mogelijkheden van AI en Data Science toe, waaronder data analyse, data mining en process mining.

Praktisch

Iedere training maken we op maat, waarbij we zoveel mogelijk werken met situaties en de context van jouw organisatie. Middels een uitgebreid voor- en natraject wordt de training geoptimaliseerd en verankerd, en wordt het effect van de training getoetst.

Uiteraard kan de duur en de locatie worden aangepast aan jouw voorkeuren en opleidingsbehoefte. Alle trainingen worden full-service aangeboden en verzorgd door de beste trainers.

Contact

Heeft jouw team behoefte aan het onderhouden van kennis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 070 – 312 20 89 of opleiding@ciu.nl.

vacature
Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van nieuwe opleidingen, trainingen en aanbiedingen

"*" geeft vereiste velden aan